Benzer durum afyonkarahisar merkez cumhuriyet mahallesi satilik daire ilanlari icin de gecerlidir. 11 21 31 genis cepheli konut ve merkezi evler icin tiklayin.

Yunus Emre Mah 78 Sok 2 Katli Mustakil Satilik Ev 80 000 Tl

Standart bir 31 dairenin afyonkarahisar geneli ortalama fiyati 196913 tl iken 11lik evlerde ve studyolarda 192417 tlye kadar inebilir.


Afyon satilik ev. Afyonkarahisar satilik konut ilanlari ve ev fiyatlari hurriyet emlakta. Afyonkarahisar konumunda hayalindeki satilik daire burada. 11 21 31 genis cepheli ve merkezi daireler icin tiklayin.

Afyonkarahisar sehrinde satilik daire fiyatlari afyonkarahisar merkez bolgesinde 191163 tlden baslayarak afyonkarahisar merkez taraflarinda 191163 tlye kadar yukselmektedir. Sahibinden ya da emlak ofisinden dubleks 21 31 ev konut daire secenekleri emlakjette. Nufus yogunlugunun fazla oldugu sandikli ve dinar ilcelerinde de mulk sahibi ya da emlak ofisi tarafindan gerceklestirilen gayrimenkul sirkulasyonu diger ilcelere gore daha.

Tum gayrimenkul alimsatimi kiralama islemleri yogun olarak merkez ilcede gorulmektedir. Hurriyet emlak size afyonkarahisar ilinde aradiginiz satilik ev ilan seceneklerini sunar. Afyonkarahisar satilik ev fiyatlari ve ozellikleri arasinda karsilastirma yapabilir yuzbinlerce afyonkarahisar satilik ev ilani arasindan size en uygun satilik ev ilanini bulabilirsiniz.

Afyonkarahisar sehrinde satilik daire fiyatlari cumhuriyet bolgesinde 174781 tlden baslayarak cumhuriyet taraflarinda 174781 tlye kadar yukselmektedir. Devlet okullarinin yani sira kolej ve buna benzer ozel egitim kurumlari da soz konusudur. Cok sayida satilik daire cesidinin bulundugu merkezde farkli buyukluklerde ve konumlarda daire bulmak mumkundur.

Afyonkarahisar sahibinden satilik konut ilanlari ve ev fiyatlari hurriyet emlakta. 11 21 31 konut ve merkezi evler icin tiklayin. Standart bir 31 dairenin afyonkarahisar merkez geneli ortalama fiyati 196913 tl iken 11lik evlerde ve studyolarda 192417 tlye kadar inebilir.

Afyonkarahisarda daire isyeri ofisburo arsa vb. Afyonkarahisar satilik daire ilanlari ve fiyatlari hurriyet emlakta.

Afyon Kanlica Da Satilik Sifir Daireler Seckinemlak Net Da

4 Odali Mustakil Ev Afyon Merkez Afyon Merkez Bolgesinde

Afyon Bolvadinde Sahibinden Satilik Dubleks Ev

Kale Sk Afyon Icinde Emlak Kale Sk Afyon Icinde Satilik Evler

265 000 Tl Ye Emlaktura Home Real Estate Kiralik Konut

Afyonkarahisar Satilik Daireler Ilanlari

Vakifbank Tan Afyonkarahisar Da Satilik Ev Konut Merkez