Stil sahibi kadinlarin favori aksesuari olan ve tek bir tasarimla pek cok farkli kombin yapabileceginiz altin zincirler myra goldda. Altin zincir kullaniminda genellikle kolye uclari komibinlenerek kullanilabilir.

Sari Altin Zincir Kolye Atasay

Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle.


Altin zincir kolyeler. Altin zincirlerimize ulasabileceginiz modellerimiz ve en uygun fiyat garantisini saglayan sitemize bir goz atmaniz dilegiyle. Pullu 14 ayar altin zincir. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor.

Erkek veya bayanlarin en cok tercih ettigi zincir modellerimiz arasinda farkli model zincirler yer almaktadir. Gunluk hayatinda da bakimli gorunmek isteyen kadinlarin tercihi altin zincir kolyeler en sade kiyafetlere dahi siklik katiyor. Beyaz altin kolye modellerini gunluk kullanim icin kiyafetlerinizle daha kolay eslestirebilirsiniz.

Altin zincir modellerimiz sade ama gosterisli bir parilti ile takilar arasinda yer alacaktir. Altin kolyeler uygun fiyatlarla ve sik modellerle guvenilir alisverisin adresi altinbasta. Siparisiniz ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda.

Sari altin zincir kolye 14 ayar 80 sari altin bakimli ve sik olmanin luksunu ekonomik butcelerle yasatan kalite tutkunu ve ozel tasarim mucevher tasimayi seven kadinlar icin ideal bir secenektir. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Cerezler hakkinda detayli bilgi almak icin cerez aydinlatma metnini incelemenizi rica ederiz.

Sitemizin islemesini saglamak icin teknik cerezler kullanilmaktadir. Farkli taki ve aksesuarlarla uyum saglayip klasik ve spor giyimle de kombinlenebilen zincir kolyeler kadinlarin goz alici sikligini artiriyor. Altin zincir kolyeler zarifligi ve sikligiyla goz doldurmaya devam ediyor.

Sik spor alternatif kombin fark etmeksizin her kombinle kullanilabilen genis kullanim alanina sahip zincir. Label balik sirti 14 ayar rose altin zincir. Altin kolyeler icin neredeyse sonsuz sayida modelle karsilasabilirsiniz.

Ustelik tum koleksiyonlarimizda oldugu gibi altin zincir modelleri iceren bu ozel koleksiyonda da sizi genis bir model secenegi yelpazesi karsiliyor. 3514 tl 2460 tl 30. Klasik gorunumden hoslaniyorsaniz sari ve kirmizi renkli altin zincir kolye modellerini tercih edebilirsiniz.

Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. Gosteris ve sikligin pesinde olan kadinlar icin yuzukten kolyeye kupeden bilezige kadar secim yapmakta zorlanacaklari genis yelpazede.

Altin Zincir Aynali Forse 50 Cm Sembolgold

Anniyo Uzunlugu 60 Cm Genisligi 6mm Altin Renk Zincir Kolye

Hip Hop Tiknaz Uzun Altin Zincir Erkekler Icin 12 Mm Altin Renk

Marka Punk Altin Yilan Zinciri Kolye Taki Toptan Altin Zincir

Imitasyon Zincir Kolye Altin Kaplama Zincir Kolye Imitasyon

14 Ayar Altin Halat Plaka Cubuk Uclu Kombin Zincir Kolye

Barok Incili Altin Zincir Kolye Gri By Incifer