Dogum gunu sevgililer gunu anneler gunu ve evlilik yildonumu gibi pek cok farkli ozel gunde sevdiklerinize hediye edebileceginiz altin kolye modelleri sayesinde sevdiginiz kisilerin sizler icin ne kadar ozel ve degerli olduklarini onlara en naif ve zarif sekilde hissettirebilirsiniz. Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz.

Altin Iki Isimli Zirkon Tasli Kelebek Kolye Miloras

Iste onlardan bir tanesi de altin isimli kolye secenekleridir.


Altyn isimlik kolye ne kadar. Her ne kadar major urunlerden bir tanesi gibi gorunmese de gerek kadinlarin gerek erkeklerin kiyafetlerini yasamin her alaninda farkli bicimde tamamladiklari degisik turden takilar vardir. Siparis verdigim altin kolye elime ulasti ve gercekten umdugumdan cok daha hosuma gittiismarladiktan 1 gun sonra elimdeydi ve bana cok guzel bir kutunun icindeyaninda garanti belgeside ekli vaziyette ulastihem ulastirma hemde hizmetten cok memnun kaldimsurekli urunlerinizi takip edip sizden alisveris yapmayi dusunuyorumilginize tesekkurler. Altin sepeti urunleri kredi karti taksit banka havalesi ya da kapida odeme imkani ile satistadir.

Dilerseniz iki isimli altin kolyenize kalp sonsuzluk figuru veya nazar boncugu ekleterek daha da anlamlandirabilirsiniz. Sitemizdeki altin kolye fiyatlari altinin gunluk kuruna gore guncellenmektedir. Sevgililer gunu iliski yil donumleri gibi ozel gunlerde sevdiginiz kisiye sizin icin ne kadar degerli oldugunu iki isimli altin kolye ile ifade edebilirsiniz.

Her stile uygun modeller. Altin kolye modellerinin tasli nazar boncuklu ve benzeri gosterisli modelleri de tuketiciler tarafindan aranilan urunlerden. Her ne kadar geleneksel olan aile buyukleri bir dugun sunnet veya dogum gunu gibi ozel bir gunde klasik ceyrek yarim veya tam altin takmayi tercih etse de.

Isimli altin kolye modellerinde isim yerine annem babam gibi ifadelere de rastlaniyor. Ozellikle gencler bu gibi ozel gunlerde hediyeyi alan kisinin hediyeyi gundelik hayatinda da kullanmaya devam etmesini istiyor. Isimli kolye modelleri isimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Altin kolye modellerini. Kolyeden cok daha fazlasi ruhunuzun bir parcasi olan takilar goldstoreun 3 kusaktir devam eden mucevher uzmanligiyla tasarlanarak en degerli taslar ve metaller kullanilarak her detayi olaganustu bir ozen ve ustalikla uretilmektedir. Kalpli melekli incili kar taneli ve dilediginiz her model kolye en uygun fiyat avantaji ile sitemizden satin alinabilir.

Isimli kolye modelleri ve fiyatlari. Isimli altin kolye modelleri hediye olarak da cok sik tercih edilen kolye cesitleri arasinda bulunuyor.

Ikili Altin Isim Kolye Kly1150 Myra Gold

14 Ayar Altin Tek Isimli Kolye Elef Taki

Altin Isimli El Ve Ayak Izi Kolye Ald Jewellery

Altin Isimli Kolye 0017949800014 Altinbas

Sade Altin Isim Kolye Modelleri Ve Fiyatlari

Used Isimli Kolye 22 Ayar Altin For Sale In Barak

Altin Isimli Sonsuzluk Kolye Fya123