Yine kum boncuktan bros yapimi deniz ati paylasmistik. Bu kolye modelini istediginiz kadar genislikte yapabilirsiniz.

Boncuklu Kolye Modelleri Kolay Yap

Ozel gunler de dugun nisan gibi davetler de abiye kiyafetlerinizin tamamlayicisi olabilecek cok sik ve zarif kolyeler bunlar.


Boncuktan kolye modelleri. Taki tasarimcilari icin oldukca sik ve kullanisli boncuktan kolye ucu modeli yapimi paylasiyorum. Inci boncuktan abiye gerdanlik kolye yapimi 07102019 taki tasarimlari 0 sevgili taki tasarimcilari cok begeneceginizi dusundugum bir inci boncuktan abiye gerdanlik kolye yapimi paylasiyorum sizlerle bu kez. Kadinlarin vazgecilmezi olan ziynet esyalarindan bir taneside takilardir peki bu oldukca zarif duran kolye ucu modelini kendiniz yapmaya ne dersiniz.

Ayni teknikle yapilan guzel bir calisma. Biraz ugrastirici bir model ama yaptiginizda sizde goruceksiniz ugrasmaya deger uygun renklerde yaptiginiz zaman oldukca sik duracaktir bu modelin malzemele. Boncuktan yonca kolye ucu yapilisi.

Kullanilan malzemelerimiz misina 3 mm capinda bakir renginde ve 5 mm capinda siyah renkli boncuklarimiz. Bu paylasimimiz taki yapmayi severler icin boncuktan yonca kolye ucu yapilisi umarim begenir ve kolayca yapabilirsiniz. Benden genis kolye yapilisi isteyenler.

Ben cok begendim ve hepsine tek tek dakikalarca baktim. Acikcasi benim elimden boyle guzel takilar yapmak gelmiyor ama. 110 kum boncugu naylon ip.

Kolye yapimi boncuktan nasil oluyor biraz anlatalim. Sizlere tavsiyem hepsini tek tek incelemeniz. Hazir takilar yerine kendi takisini kendi yapmak isteyenler icin boncuk ve inciyle yapilan kolye modelleri ve boncuk isi kolye yapimini resimli tarif olarak yayinliyorum.

Hepsi o kadar guzel ki tam bir sanat eseri. Boncuktan kolye ucu modeli yapimi. Yapilisi kolay abiye kolye modeli.

Kum boncuktan taki modelleri. Renkli bir cok kum boncugu ile cift tarafli yapilan kolye ucu modeli cok guzel olmus. Galerinin icinde kum boncuktan bileklik yapimi kum boncuk kolye modelleri kum boncuk bros modelleri var.

Bros modelleri olarak canta suslemede kolye modelleri.

Light Blue Jewelry 10248 Sefamerve

Kristal Boncuklu Kolye Yapimi Taki Tasarimlari

2020 Kum Boncuk Bijuteri Kolye Modelleri Fiyatlari N11 Com

Used 24 Sari Kum Boncuk Ve Piramit Kristal Boncuktan Bileklik

Orgu Kolye Modelleri 2014 Boncuklu Uzun Kolye Modelleri Kadinin

Boncuk Islemesi Kolye Modelleri 22

Kolye Panosundaki Pin