Villa ayvacik kucukkuyu bld. Kucukkuyu da denize 100 metre satilik 31 super luks vi.

Canakkale Lapseki De Denize Sifir Yatirimlik Arazi Emlak Reyonu

Canakkale bolgesinde 27 adet villa 325 tlden baslayan fiyatlarla.


Canakkalede denize sifir satilik evler. Canakkale satilik daire 21 canakkale merkez satilik daire sahibinden bayramic te satilik arsa ve araziler gelibolu satilik evler ucuz ayvacik denize sifir satilik yazlik canakkale merkezde bankadan satilik daire canakkale merkez satilik luks daireler ayvacik satilik tas evler bayramic de satilik arsa canakkale. Yazlik denize sifir canakkale icin en iyi teklifleri bulun. Canakkale bolgesinde 18 adet yazlik 120000 tlden baslayan fiyatlarla.

Mihli mahallesi weekend41 texture175 m2layersvilla tipi event 4 aralik bu ilani incelediniz. Daire site icinde ikibucukkatli dubleks950 bin tll denize sifir konumda. Kucukkuyu sahilde denize sifir olan bu villamiz size ozel genis yasam alanlariyla yeni bir hayat sunuyor.

Ayrica somineli barbekulu denize ve sitenin alis veris merkezine cok yakin konumda bulunan villamiz acil. Villa ayvacik kucukkuyu bld. Ezine tavakli iskelesinde denize sifir 1500m2 arsa icinde birinci katlarin kabasi bitm.

Kucukkuyuda satilik luks tripleks sifir villalar. Canakkale de yatirimlik denize sifir araziler 1000 donum ve uzeri yerlerimiz vardir emlak danismani niz ali bey 0 543 337 09 99 arayin yardimci olalim satilik ozellikleri altyapi. Canakkalede satilik daire ev konut ilanlari sayfamizda satilik daire ev konut fiyatlari yer almaktadir.

240 metre kare alana sahip 41 ayri mutfak 3 banyo wc g. Biga cesmealti denizati ofis. Villa denize sifir canakkale icin en iyi teklifleri bulun.

Gelibolu Demirtepede Denize Sifir Satilik Mustakil Tarla Satilik

Canakkale De Deniz Bakteri Yonuyle Temiz Bigazete

Kucukkuyu Satilik Sifir Villa Deniz Manzarali Altinoluk Metin

Canakkale De Arsa Satmak Hayal Oldu

Canakkale Lapseki Gureci Koyu Gurecialti Mahallesi Satilik Arsa

Zeytinhan Emlak Altinoluk Kucukkuyu Satilik Yazlik Villa Arsa

Canakkale Ayvacik Kucukkuyu Da Denize Sifir Satilik Ikiz Villa