2102 bayan celik zincir kolye 2 mm. 50 tl altindaki siparisleriniz icin kargo ucreti kdv dahil 5 tldir.

Varole Sevimli Kucuk Kanguru 16in Kolye Kadinlar Icin Kolye

Gunluk kiyafetlerden abiye kiyafetlere kadar tum tarzlar icin celik kolye tercih edilebilir.


Celik zincir kolye bayan. Kategorimizde bulunan paslanmaz celik kolye modelleri arasinda halat zincir kolye cesitleri uzun siyah celik kolye tasarimlari burgu orgu zincir kolyeleri asker kunyesi celik kolye modelleri bamboo kesim italyan tasarim paslanmaz celik zincir kolye tasarimlari ay yildiz kolyeleri celik harf kolye modelleri oyun ve. Hzali yazili zulfikar paslanmaz celik erkek bayan kolye zincir 5990 8990 favorilere ekle sepete ekle. 2002 celik zincir 65 mm.

Celik kolye cesitleri parlak altin tonlarindan ve pembelere kadar genis bir renk skalasina sahiptir. 2103 celik kolye zinciri 23 mm. 2117 celik zincir 4 mm.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Bayan celik zincir modelleri bayan celik zincir ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda24 yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Urunu incele 33 indirim 33indirim ucretsiz kargo yeni urun erkek celik kolye altin kaplama kral erkek celik kolye zincir orta kalinlikta 6990. 2105 bayan celik ince kolye zinciri 2 mm. Bayan celik kolye modelleri bayan celik kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

2001 kalin celik zincir 7mm. Kadin celik kolye modelleri sonsuzluk kalp kelebek tasli yonca figurlu sik tasarimlar ile welchde. Duz celik zincir kolye modelleri daha sade ve gunluk kullanimlar icin tercih edilir.

Valael markasinin beyaz aytasi kolye modelleri assos markasinin dizi akik tasi kolye tasarimlari jorg zenn markasinin geometrik altin kaplama celik kolye erkek modelleri chavin markasinin zirkon tasli uzun zincir kolyeleri aksu markasinin kristal ve beyaz mercan tasli celik kilitli kolye modelleri idin markasinin. Alisverisiniz 50 tl ve uzerinde ise kargo ucretini biz karsiliyoruz. 2116 celik zincir 3 mm.

Celik zincir modelleri celik zincir ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Minimalist Taki Hollows Origami Keci Kolye Kadinlar Altin Renk

10 Adet Benzersiz Kristal Cz Bulut Kolye Kolye Kadin Gerdanlik

Dianshangkaituozhe Paslanmaz Celik Zincir Kolye Nedime Hediye

Cacana Paslanmaz Celik Zincir Kolye Adam Kadinlar Icin Altin Gumus

Gemici Figaro Erkek Celik Zincir Kolye H001

Muhtesem Masali Paslanmaz Celik Zincir Mektup Charm Gerdanlik Cz

Taki Ve Aksesuarlari Ten Zincir Kolyeler De Ozellestirilmis 12