Ceyrekli altin bileklikler son donemlerin en ses getiren bileklik modelleri olmustur. Geleneksel tarzda taki sevenlerin begenisini toplayan motiflerin de bulundugu modeller altinbas 22 ayar altin bileklik koleksiyonunda seciminize sunuluyor.

Ceyrek Cerceveli Bileklik Altin Kaplama Takilar Ve Imitasyon

Sosyal medyada ef butik.


Cerceveli kucuk altyn bileklik. Altin cerceveli tugrali kolyeler ceyrek ve ziynet altin grubu cerceveleri son donemin en populer takilari arasina girmistir. 1den 6e kadar ceyrek altin takinabilmektedir. Bu kategoride kullanicilarin begenisine 2 farkli model sunulmustur.

Yatirimini gorsel bir solene cevirmek isteyen bayanlarin ragbet gosterdigi bu altin bileklik modelleri gerek ceyrek altinli bileklik gerek bos tugrali bileklik olarak satilmaktadir. 1000 1800 ctesi 0900 1300 saatleri arasinda hizmet vermektedir. 22 ayar bilezik her keseye uygun bilezik fiyatlari her zevke hitap eden altin bilezik burma bilezikler adana burmasi.

Cerceveli bileklikler ozellikle anadolu insaninin vazgecemedigi altin bilekliklerdendir. Ceyrek altinli bileklik modelleri ceyrek altinli bileklik ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Etamin kolye cercevesi ic olcusu yaklasik 2cm olan tum modellere uyar 4mm kristal ya da inci kum boncuk kolye aparatlari sivi silikon yapistirici not. Bunun yaninda ayarina gore de rakamlar degisir. Ceyrekli altin bileklik tugrali bileklik.

Ceyrek altinli bileklik gittigidiyorda. Ziynet cerceveleri ile birlikte tugrali altin cercevelerde cok fazla tercih edilmektedir. Bu noktada ceyrek altin bileklik modelleri ve fiyatlari surekli olarak degismektedir.

Erergumus tasli bileklik fiyati gumus takilar kategorisinde. Ceyrek altin 14 ayar ile 22. Bunlardan bir tanesi ceyrek altin bileklik cerceveli ya da cercevesiz olan modellerdir.

Musteri temsilcilerimiz hafta ici. Osmanli imparatorlugu sultan armalari her padisah icin ayri ayridir. Klasik figurleri veya kisisellestirebilir figurleri iceren altin bileklik modelleri arasinda bereket sans nazar melek ask ugur temali modeller yer alir.

14 Ayar Altin Tam Altin Resat Besli Cerceve Kolye Dal Kuyumculuk

14 Ayar Altin Yarim Cerceve Kolye Gp41538

14 Ayar Altin Ceyrek Cerceve Kolye Gp41543

الوسم Eskisehirkuyumculuk على تويتر

Bilezikci Tasli Cerceveli 14 Ayar Altin Ceyrek Altin Kolye Fiyati

Bilezikci Yarim Altinli 14 Ayar Altin Lale Cerceveli Kolye Fiyati

14k Trabzon Hasir Ceyrek Altin Cerceve Bileklik Tasli Bileklik