Arkadaslar bu gun sizlere nazo orguyu kullanarak damla bir kolye ucu calismasini aktaracagim bunun icin sizlerle nazo orguyu baslamayi kapatmayi ve gore. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor.

Used Damla Seklinde Beyaz Tasli Kolye Ucu For Sale In Koruturk

Altin gumus ve siyah renkleri bulunmaktadir.


Damla theklinde kolye ucu. Perakende satislarda zincir takilarak kolye seklinde gonderilecektir. 14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris. Mutlu bir aska cebinizdeki kuyumcu ile baslayin.

Damla altin kolye ozellikleri ile boynunuzdan cikarmayacaginiz bir parca haline geliyor. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Damla altin kolye modelleri ozellikleri ve fiyatlari.

Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Kuyumcu kuyumcu gezmeye son. Kolye ucu degisiklik gosteren urunler arasindan zevkinize en cok hitap eden kolyeyi tercih edebilirsiniz.

Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle. Kolyeler gunluk hayatta siklikla kullanilan mucevherlerden biridir. Gorseldeki zincir fiyata dahil degildir.

8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle. Damla seklinde yildiz tasi kolye ucumuz.

Altin kolye ucu modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. Yuzlerce altin osmanli tugrasi kolye modeli ve fiyati artik cebinizdeki kuyumcuda. Damla seklinde kolye ucu kararmaz celikten imal edilmistir.

Resim urun boyutu icin yaniltici olacagindan mm olarak verilen olculeri dikkate aliniz. Onlarca yeni tasarim osmanli motifli kolye ucu modeli ile size yardima haziriz. Ametist kolye gumus takilar modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde.

14 Ayar Yesil Altin Damla Bayan Kolye Sn01192845 Gulaylar Com

Kl027 Kuvars Damla Dogaltasli Kolye Ucu

Sahiaksesuar Hepsiburada Magaza

Damla Seklinde Sallanti Tektasli Gumus Kolye Ucu

Anasayfa Penna Jewels

Toptan Hediyelik Damla Seklinde Cam Kolye Ucu Toptans Net

Kelebek Seklinde Epoksi Recine Kolye Aparati