Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor.

Omanli Tugra Taki Set 22 Ayar Altin Kaplama Cumhuriyet Kolye Yuzuk

Altinbasin birbirinden farkli yenilikci ve modern altin aksesuarlarini alarak sikliginizi ve zerafetinizi tahmin ettiginizden daha da fazla artirabilirsiniz.


Erkek altyn kolye 24 ayar. Bu nedenle degerli bir erkek altin kolye satin almak isteyen kullanicilarin tercihlerini yuksek ayarli bir. Tumunu gor. 24 ayar altin kolye ve ozel tasarim urunlerin uretimi ve online orak satisi yapilmaktadir.

22 ayar altin erkek. Altin piyasasi hakkinda kapsamli veriler sunan ve doviz kurlarini da ogrenebileceginiz internet platformu. Erkek altin kolye modelleri 8 ayar ile 24 ayar arasinda degisiyor.

2019 yilinda da diger yillarda oldugu gibi erkek taki ve aksesuarlarinda iddaliyizbirbirinden guzel ve sik tasarimlarla altin erkek bileklikleri altin erkek yuzukleri altin erkek kelepceleri celikli altin bileklikler sizleri uygun ve ucuz fiyat avantajlari ile sizleri bekliyor. Altinbasin urun katalogunda yer alan ozel altin tasarim kolye kupe bilezik ve yuzuklerle gorenleri buyuleyebilirsiniz. Altinin saflik derecesinin yukselmesi ise degerinin artmasi anlamina geliyor.

24 ayar altin kolye ve ozel tasarim urunlerin uretimi ve online orak satisi yapilmaktadir. Altin kolye 14 18 22 24 ayar altin kullanilarak tasarlanan yuzlerce farkli altin kolye ve kolye ucu modeli nusrettakidasektorde unlenen koc kolye canak kolye kugu kolye kum incili kolye ince hayalet kolyeler ve osmanli tugrali kolyelerimiz. Ayar derecesi yukseldikce altinin safligi da yukselmis oluyor.

Altin fiyatlarini ve altin piyasasi genel durumunu 24 saat guncel olarak sitemizde takip edebilirsiniz. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle.

Ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda. Altin erkek taki uygun fiyat ve sik modelleri guvenilir alisverisin adresi altinkaynakta. S itemizde bulamadiginiz urunler icinde online musteri temsilcilerimizle iletisime gecebilirsiniz.

Bilezikci Pullu 22 Ayar Altin Zincir Bileklik Fiyati

14 Ayar Altin Erkek Zincir 60cm N11 Com

Meryem Kolye Erkekler Kadinlar Paslanmaz Celik Altin Renk Anne

14 Ayar Sari Altin Erkek Zincir Altin Kolye Zincir

24 Ayar Altin Kaplama Kisiye Ozel Gunes Kolye

Yeni Trendy Ve Vintage 70 Cm Uzun 24 K Altin Buda Dikdortgen Kolye

22 Ayar Altin Bileklik 0016313400017 Altinbas