Yakinlastirmak icin hafifce dokunun veya fareyle uzerine gelin. Kredi karti tek cekime.

Gumus Taki Dunyasi Zirkon Tasli Kalp Ve Kelebek Gumus Kupe

Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.


Kalp kolye ucu. 14 gun kosulsuz iade. 14 ayar siyah tasli kelebek altin kolye ucu. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Urunler elisi ve benzersizdir. 24 ayar altin kolye ucu kategorisindeki birbirinden guzel urunlerden 24 ayar altin kalp goz boncugu kolye ucu beyaz urunune nusret taki avantajlariyla sahip olun. Toptan satislar icin bizimle iletisime gecebilirsiniz.

45080 tl nakit havalede extra 7 indirim ile 41924. Yeni urunu kisisellestirdikten sonra kaydet tusuna basin ve sonra urunu sepetinize ekleyiniz. Kalp isim kolye ucu rose.

Altin kolye ucu modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. 5550 den baslayan taksitlerle. Bakir tel kirmizi cam boncuklar ve minyatur kalp siselerle kolayca hazirlayabilirsiniz.

Ic kismina sevdiklerinizin resimlerini koyabilirsiniz. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. This video is unavailable.

Kalp seklinde acilir resimlik kolye ucu yaklasik 4 cm boyutunda antik sari renkte acilir kapanir kolye taki ucu. Kalp kolye ucu gittigidiyorda. Kalp kolye ucu modelleri kalp kolye ucu ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Sevgililer gunune bes kala kalpler her yerde. 14 ayar siyah tasli kalp altin kolye ucu. Bayan taki kolye ucu kalp isim kolye ucu rose.

Gumus Taki Dunyasi Zirkon Tasli Kalp Anahtar Kolye Ucu

Gumus Zirkon Tasli Kalp Kolye Ucu Ciceksepeti

Swarovski Tasli Kalp Kolye Ucu

Gumus 925 Ayar Gumus Pembe Kuvars Kalp Kolye Ucu Ciceksepeti

Kuyumcudukkani Kalp Kolye Ucu Altin Kaplamali Fiyati

Altin 14 Ayar Kalp Kolye Ucu Sn00827351 Gulaylar Com

Lifelong Heart Kolye Ucu Beyaz Rodyum Kaplama Swarovski Com