Benim de sizlerle paylastigim igne oyasi modelleri isimli makalemi okumanizi tavsiye ederim. 125 tane tig oyalari yazma kenarlari hepsi birbirinden guzel 2018 yilindan 2019 yilina gunler ilerlerken bu yilin en begenilen 125 tane yazma kenari 2018 tig oyalarini sizlere sunmak istiyorum.

R Addict Blog

Boncuklu tulbent oyalari oldugu gibi renkli boncuklu yazma modelleri konumuza da bakmak isteyebilirsiniz.


Kucuk yazma boncuk tyd modelleri. Ozellikle anadolu kadinlari boncuklu yazmalari tercih etmektedirler. 1001 cesit igne oyasi modelleri serisi duration. 2015 2016 2017 tig isi oyalari ve en.

Oyalarin hepsi cok guzel. Igne isi yazma kenari oyalari modelleri facebook alinti netten toplamis oldugumuz yazma tulbent ve yemeni kenarlari icin en yeni oya modelleri. Yazma ve tulbent kenarlarina uygulaya bileceginiz en guzel igne oyasi suslemeleri hakkinda hazirlamis oldugumuz igne oyasi yazma modelleri makalemizde aramis oldugunuz bir cok ornegi bulabilirsiniz.

Boylece hem kendi maharetinizi ortaya cikarmis. Boncuk oyasi ile yemeni yapmayi dusunuyorsaniz sitemizde yer alan birbirinden guzel pullu boncuklu oya modellerini de tercih edebilirsiniz. Tamamen ozgun ve guncel ornekler icin sosyal medya hesaplarimizdan bizleri takip etmeyi unutmayiniz.

Her turlu boncuk oya yapildiginda super gorunmekte. Kucuk boncuklar ile yapilan oyalarda yazmalarla uyum icerisinde. Yazma kenarinda buna onem vermeniz ayni zamanda harika kucuk turde boncuklu igne oyalarina sahip olmanizi saglayacaktir.

Oren igne 211412 views. Ayrica yoresel oyalara da yer verdik. Ceyiz bohcalari icin yazma oyalari arayanlara secmis oldugumuz birbirinden guzel oyalar.

Bugunlerde boncuklu tig oyasi ile yapilan yazma modelleri genclerin yogun ilgisini cekmektedirgenellikle tek renk yazma uzerine yapiliyor cok ince ve kibar oluyor. Renkli hayat bahcesi 8 numara sis uzerine boncuklu kolay bir model anlatmis. Dikdortgen klasik flat ve kose boncuklu igne oyasi modellerinden birini tercih ederek siz de son derece sik banyolar duzenleyebilirsiniz.

Birbirinden guzel tesekkur ederim bu modeller icinde ve yeni yazma modelleri olarak buradakiler de cok sik. Piyasada pek cok elisi satan yerler bulundugu icin siz de yapmis oldugunuz tulbent boncuk oyalari cesitlerinizi satabilir ve oldukca iyi gelirler elde edebilirsiniz. Ceyizlik yazma yapmak isterseniz bu modelden secebilirsiniz.

Hobiler 18 ekim 2016 1306. Tahta boncuk yazma modelleri bayanlara cok daha guzel ve canli bir gorunum kazandiran boncuklu yazmalar ozellikle acik renkli boncuklar ile yapildiginda cok daha hos olmakta.

Boncuklu Igne Oyasi Yazma Modelleri Boncuklu Yazma Kenari

Https St2 Myideasoft Com Idea Db 97 Myassets Products 001 8300

Ebruli Oya Yazma Modeli

Dergi6

Boncuklu Yazma Kenari Youtube

Hapishane Isi Igne Ve Tig Ile Kum Boncukdan Kordon Nasil Yapilir

El Isleri Kendinyapsana Com