Siz de artik asagidaki konumuzu gordukten sonra kurdeleden gul nasil yapilir ogrenmis olacaksiniz. Kurdeleden gul yapim teknikleri izle.

Organze Kurdele Gul Yapimi Oyaci Abla Youtube

El sanatlari orgu dilis denince akla gelen ilk islerden biri kurdele nakisidir.


Kurdaleden gul yapimi. Saten kurdaleden gul yapimi son dantel ornekleri sitesi a 222009 saten kurdaleden gul yapimi. Bu videoyu izlerken kurdeleden gul yapmanin ne kadar kolay oldugunu goreceksiniz. Kurdele nakisi ile yapilan el islerinin hepsi usta birer sanatcinin ellerinden cikmis gorunumune sahiptir ve bu.

Videomuzda basit bir gul yapimini gosterdik. Gulumuzu kurdele ile yaptik. Kurdaleden kolayca gul yapimi tarife bile gerek yok aslinda.

305model muhtesem bir model daha organize kurdaleden basak yapimi flower do not forget to like diy. Yapraklarin ilk dort tanesi daha kucuk digerleri ise. Tabi ki bu basit bir gul yapimi.

Merhaba hanimlar asama asama yapimini gosterdigimiz el sanatlari ve hobi kanali tarafindan hazirlanan kurdeleden gul yapimi videomuz hazirkurdeleden gul yapimi videolari ciceklere gore daha onemlidircunku kurdeleden cicek yapimlari resimlerden kolayca anlasilabiliyor ancak kurdeleden gullerin yapimi daha karmasik oldugu icin videolardan ogrenmek daha. Herhangi bir kurdeleyi ellerine alarak cakmak yardimiyla kenarlarini saglamlastirdiktan sonra makas yardimiyla istedikleri boyuk ve. Genel olarak kurdeleden gul yapmak isteyen bayanlar.

Kurdaleden gul yapimi adli derlememize goz gezdirebilir kurdaleden gul yapimi daha fazlasi icin arsivimizi gezebilirsiniz. Sevgili bayanlar bu yazimda sizler ile bugun kurdeleden tomurcuk gul yapimi tuyolarini paylasacagim. Merhaba hanimlar bugun kurdeleden gul yapimi ribbon rose konusu ile geldim karsiniza.

Hayir kenar lari tegellendikten sonra ipi sikiyosunuz kurdela buzuluyo ve ortaya gul cikiyo bu kurdela nakisi oldugu icin soluyorum bildigimden bilmislik deil 24 sub 2008 2246 5. Bu kurdele nakisini bircok farkli yerde kullanabilir ve farkli cicekler olusturabilirsiniz. Ve onlari teker teker ekliyorduk.

Videomuzda kurdeleden gul yapilisi ayrintili bir sekilde gosterilmistir. Kurdaleden gul yapmak isteyen ancak nasil yapacagini bilmeyen kadinlar icin internette bircok videolu ve gorsel anlatimlar mevcuttur. Kurdale kursu kaldigimiz derste yapraklari hazirlamistik.

Kurdele nakisi bircok bayanin buyuk bir keyifle ugrastigi ve degisik bircok urunun ortaya konulabildigi oldukca hos bir el sanatidir. Kurdelenin kendisi parlak ve canli renklerde oldugu icin ondan cok guzel modeller. Cok farkli hatta gercek gulu aratmayan kurdele nakisi teknikleri var.

Onlari da zaman zaman bloguma eklemeyi dusunuyorum.

20 Parca Torba Sicak Pembe Gul El Yapimi Capi 3 5 Cm Saten Gul

Kurdeleden Cicek Modelleri Nasil Yapilir Kurdele Cicek Modelleri

Kurdele Ile Gul Yapimi

Kurdeleden Gul Yapimi

Saten Kurdele Cicek Yapimi Icin Buy Saten Kurdele Cicek Yapimi

El Sanatlari Ve Hobi Kurdeleden Gul Yapimi Resimli Anlatim

Kurdeleden Gul Nasil Yapilir