Asagidaki boncuk takilarin hepsi el yapimidir yani sizde taki tasarima merakliysaniz modellerimizi begeneceginizden eminim. Isiltili yuzuk yapimi kristal yuzuk yapimi elegant ring.

Boncuktan Gerdanlik Kolye Nasil Yapilir Taki Tasarimlari

Bir onceki videoda yaptigimiz bilekligin yuzugudur.


Boncuk yuzuk modelleri yapymy. Hepsi birbirinden guzel tam 80 tane boncuk taki modeli. Bu videdada boncuktan yuzuk modeli yapimi gosteriyor olacagim. Kolayyuzukyapimi miyuki boncuktan yuzuk yapimi cezaevi yuzuk.

En uygun miyuki boncuk fiyatlari avantajini kacirmayin. Parlak ya da mat bir gorunume sahip olan miyuki boncuk modelleri kaliteli materyallerden uretiliyor olmasiyla da on plana cikiyor. 110 kum boncugu naylon ip 20 lik misi.

Eminin mutlaka begenip yapmak isteyeceginiz bir model bulacaksiniz. Her ikisi de cok buyuk bir ustalik gerektirmeden islenebilir ve yine her ikisi ile de uretilebilecek esyalarin sayisi neredeyse sinirsizdir. Bunun nedenini anlamak kolaydir.

Denizin kendin yap dunyasina hosgeldiniz. Ilknurun tasarim atolyesi 150574 views. Modellerimizi incelediginizde karsiniza kolye modelleri kupe modelleri yuzuk modelleri halhal modelleri bileklik modelleri kombine edilmis bileklik modelleri ve daha bir cok taki modeli.

Kolay kirilmayan bu boncuklar ayni zamanda rengini de kolay kaybetmiyor. Boncuk ve dogal taslar en populer ve en cok kullanilan hobi urunlerinden bazilaridir. Asagidaki yuzuk modellerini inceledeginizde ister surekli taki yapanlardan olun ister taki yapmaya yeni baslayanlardan mutlaka begenip yapmak isteyeceginiz yuzuk.

Boncuk kullanilarak boncuk nasil yapilir. Malzemeler ipe dizili kum boncuk boncuk ipi ya da 020 mm lik misina boncuk ignesi var olan bir modelde kendimce degisikler yaparak elde ettigim modelleri anlattim bu videomda sizlere hanimlar. Yapilisi zor gibi gorunsede aslinda cok kolay ve oldukca kullanisli yuzuk modellerinden bir tanesi.

Merhaba taki severler hepsi birbirinden guzel 70 tane boncuk yuzuk modellerini kendimce derleyip bir araya getirdim. Hemen miyuki boncuk satin al diyerek bu urunlerden siz de temin edin. 110 kum boncugu 6 mm plastik kristal boncuk 20 lik misina ipi.

Yapilisi kolay poyete teknigiyle sik yuzuk yapimi malzemeleri. Modellerin icinde kolye modelleri kupe modelleri yuzuk modelleri bileklik modelleri ve daha bir cok taki model var.

Kristal Boncuklu Kupe Yapilisi Youtube

Mavi Boncuklu Orgu Kupe Yapilisi Resimli Anlatimli Orgu Orgu

Yeni Tasarim El Yapimi Avrupa Moda Boncuk Kupe Canli Renkler Fiyati

Boncuk Kolye Yapimi Anlatimli Mimuu Com

Learning Loom Weaving Tezgahda Boncuk Dokuma Kolye Yapimi Ogrenme

Firkete Ile Boncuklu Kolye Yapimi Videosu

Boncukla Kolye Yapimi Ve Onlarca Boncuk Isi Kolye Modelleri