Standart bir 31 dairenin edirne geneli ortalama fiyati 1183 tl iken 11lik evlerde ve studyolarda 1157 tlye kadar inebilir. Bu onemli ilce rehberimiz ile sizin icin en uygun olan ilceyi ve sonrasinda da o ilcede yer alan evi kolaylikla bulabilirsiniz.

Edirne Edirne Dal Emlak Emlak Ilanlari Sahibinden Com Da

Nufus yogunlugunun fazla oldugu kesan ve uzunkopru ilcelerinde mulk sahibi ya da emlak ofisi tarafindan gerceklestirilen gayrimenkul sirkulasyonu diger ilcelere gore daha hizlidir.


Edirne satylyk daire sahibinden. Edirne sehrinde kiralik daire fiyatlari kesan bolgesinde 865 tlden baslayarak edirne merkez taraflarinda 1149 tlye kadar yukselmektedir. Edirne satilik daire arayan kisiler farkli bircok fiyat alternatifi ile karsilasabiliyor. Sehir merkezinde 1200 1400 tl olan bir daire sehrin biraz disinda ve ustelik daha yeni bir binada 700 900 tl araligina dusebiliyor.

Tum gayrimenkul alimsatimi kiralama islemleri yogun olarak merkez ilcede gorulmektedir. 11 21 31 genis cepheli ve merkezi daireler icin tiklayin. Edirne merkez satilik daire ilanlari ve satilik ev fiyatlari burada.

Edirne merkez satilik daire ilanlari ve fiyatlari hurriyet emlakta. Edirne kiralik daire seceneklerini arayanlar icin edirnenin ilcelerini ve genel ozelliklerini arastirdik. 11 21 31 genis cepheli ve merkezi daireler icin tiklayin.

Edirne kiralik daire ararken isinizi kolaylastiracak ilce rehberi. Edirne sahibinden daire fiyatlari ve ozellikleri arasinda karsilastirma yapabilir yuzbinlerce edirne daire ilani arasindan size en uygun sahibinden daire ilanini bulabilirsiniz. Hurriyet emlak size edirne ilinde aradiginiz daire ilan seceneklerini sunar.

Edirnede daire isyeri ofisburo arsa vb. Edirne satilik daire fiyatlarini nasil ogreniriz. Hurriyet emlak size edirne ilinde aradiginiz satilik ev ilan seceneklerini sunar.

Edirne satilik daire ilanlari ve fiyatlari hurriyet emlakta. Edirne sahibinden satilik ev fiyatlari ve ozellikleri arasinda karsilastirma yapabilir yuzbinlerce edirne satilik ev ilani arasindan size en uygun sahibinden satilik ev ilanini bulabilirsiniz. 2 sahibinden mobil uygulamasinin milyonlarca kullanicisina sen de katil.

Sahibinden 5 2 M2 Satilik Daire 275 000 Tl Ye Sahibinden Com Da

Emlak Ofisinden 3 1 M2 Satilik Daire 400 000 Tl Ye Sahibinden Com

Sahibinden 3 1 0 M2 Satilik Daire 145 000 Tl Ye Sahibinebak

Edirne Merkez Esentepe Mevkii Satilik 3 1 Daire Satilik Kiralik

Edirne Sahibinden Satilik Daire Fiyatlari Ilanlari Hurriyet Emlak

Edirne Edirne Dal Emlak Emlak Ilanlari Sahibinden Com Da

Edirne Merkez Sahibinden Satilik Daire 100213453