Yapimi da oldukca kolay bu lif modeli siklikla tercih edilir. 2018 2019 sezonunda en sevilen ve en cok begeni alan lif modellerini orgu severlerin mutlaka gormesi gereken bir koleksiyonu sizler icin bir araya getirdik.

Kare Lif Modelleri Tig Isleri Orgu Modelleri Ve Tig Desenleri

Sekil itibari ile de bircok figuru cok guzel bir bicimde tasir.


En guzel kare lif modelleri 2018. Sevgili bayanlar sizler icin cok guzel yeni sezon 2018 lif modellerini bir araya topladim lif modelleri arasinda cok begenilen populer olanlari bulabilirsiniz tam 153 tane birbirinden guzel lif ornekleri sizleri bekliyor umuyorum ki sizlere degisik fikirler verecektir. Kare lif modeli en kullanisli lif modellerinden bir tanesidir. Kare uzun yuvarlak kese seklinde sayisiz lif ornekleri mevcuttur.

Liflerin uc kisimlari farkli bir renk ile cevrelenirken ana rengin beyaz olmasi sik ve modern bir tasarim olarak sizlere eslik edebilecektir. Kadinlarin ormeye bayildigi farkli desen ve ebatlardaki lif ornekleri 2018 modelleri hakkinda bir arastirma yapmadiysaniz hemen yazimizi okumaya baslayinsizler icin ayrintili olarak derledigimiz birbirinden sahane lif ornekleri ile ister kendinize ister sevdiklerinize unutulmaz bir hediye hazirlayabilirsiniz. 2018 en guzel lif modelleri altigen lif modelleri.

Uzerine yapilan cicek hayvan ve herhangi bir desen ile daha guzel bir gorunume sahip olan lifler arasindan secmis oldugumuz 30 tane lif modelini bu yazimizda sizler icin bir araya topladik. Lif modelleri 2018 yapilisi. Kare lif modeli en yeni kare lif ornekleri.

Standart kare ve yuvarlak modellerin yani sira altigen tasarimli olan lif modellerinden de secimler yapabilirsiniz. Kare lif modelleri kolay lif modelleri en guzel en yeni lif modelleri 7 numara tig ve 3 renk lif ipiyle oruldu. Tig isi lif modelleri sis isi lif modelleri yuvarlak uzun veya kare gibi bir cok sekilde orulmektedir.

Lif modelleri arasinda her cesidini bulabilirsiniz kare lif modelleri de var yuvarlak lif modelleri de. Sosyal medyanin kullaniminin artmasiyla orgu ve elisi seven hanimlarin paylasimlariyla cok zengin bir orgu yelpazesi karsimiza cikiyor. Yapimi farkli lif modelleri 2018 en guzel model crochet knitting kare motifmatik battaniye modeli.

2018 yilinin en guzel lif modellerinden olusan bir cok video anlatimi sizler icin hazirladik severek oreceginiz modeller olmasi dilegiyle yeni anlatimlarda tekrar birlikte olma dilegiyle hoscakalin.

Kare Lif Modelleri Sevenlere 15 Yeni Ornek Bohcaci Net

Renkli Kalpler Kare Lif Modeli Yapilisi M Visible Com

2

153 Tane Lif Modelleri 2018 Yeni Sezon Hunerliparmaklar

2

Kolay Cizgili Kare Lif Modeli M Visible Com

2018 Orgu Lif Modelleri 40 Tane En Guzel Ornekler Crochet