Ihtisamli kolye secenekleri kombinlendigi kiyafetlere ve aksesuarlara ihtisam kazandiriyor. 22 ayar altin kolye urunleri arasindan her zevke ve butceye hitap eden secenekler bulabilirsiniz.

Kaptan Kuyumculuk Samsun Kuyumcu Altin Taki Kaptan

Atasay 22 ayar altin urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.


Erkek altyn kolye 22 ayar. Erkek altin bileklik modelleri ozellikleri ve fiyatlari. 8 ayar altin erkek kolye altinda ayar aslinda altinin saflik derecesini gostermek icin kullanilir. Gramaj ve ayar derecesinin yukselmesi fiyatin da artmasi anlamina geliyor.

8 ayar altin ile uretilen kolyelerde yaklasik olarak 333 altin 767 diger bilesenler bulunur. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor. Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle.

Atasay erkek urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Birbirinden sik modellerle guvenilir alisverisin adresi gulaylar. Zarif sik parlak ve etkileyici erkekler icin ozel olarak dizayn ederek begeniye sundugumuz tum altin erkek bileklik modelleri myra gold kalitesini net bir sekilde yansitiyor.

Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. 22 ayar altin erkek. Erkek altin kolye fiyatlari icin oldukca genis bir fiyat araligi soz konusu oluyor.

Sari altin erkek kolye. Altinbasin urun katalogunda yer alan ozel altin tasarim kolye kupe bilezik ve yuzuklerle gorenleri buyuleyebilirsiniz. Sari beyaz pembe ve saf altin renklerinin kullanildigi bu tasarimlarda zincir motif sevenlerin en cok tercih ettigi urun konumunda bulunuyor.

Zarif detaylara sahip kolye modelleri ile damla kupe ve zincir bileklik gibi minimal takilarinizi harmanlayabilirsiniz. Altinin safligi dustukce dogal olarak fiyati da duser ama maden renginden ve kalitesinden odun vermez. Altinbasin birbirinden farkli yenilikci ve modern altin aksesuarlarini alarak sikliginizi ve zerafetinizi tahmin ettiginizden daha da fazla artirabilirsiniz.

Cunku her kolye modelinin gramaji ayar derecesi ve isciligi farklilik gosteriyor. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Aksesuar seciminde klasik tarzimdan vazgecmem diyen erkekler icin de zincir motifli 14 ayar erkek altin bileklik tasarimlari one cikiyor.

Gulaylar da erkek bileklik seceneklerini gormek icin hemen tiklayin.

Tassiz Habbe 22 Ayar Altin Bileklik Bilezikci 22 Ayar Bileklik

Satin Al Ince Sertifikali 22 Ayar Sari Altin Vintage Dubai Erkek

Ata Ceyrek Altinli Bileklik 20 00 Gram 22 Ayar Altin

22 Ayar Altin Tugrali Erkek Yuzugu 0017289800005 Altinbas

Unisex 22 Ayar Altin Tassiz Bileklik Bilezikci 22 Ayar Bileklik

2018 Altin Zincir Kolye Erkekler Icin Damgali 18kgf 20 22 Inc

Altin Erkek Bileklik Kelepce 14 Ayar Yesil Modelleri Ve Fiyatlari