Serifenin orgu dunyasi 91628 views. Iki renkli bebek yelekleri anlatimli 3 ilmekle basladim.

Iki Renkli Kir Cicekleri Orgu Modeli Yapilisi Videolu Anlatimli

Bayan yelek modelleri arasindan secilen en guzel ornekler burada yer aliyor.


Iki renkli yelek modelleri anlatymly. Iki renkli harosali citir orgu modeli duration. Buyukler icin iki renkli yelek modelleri. Iki renkli bebek yelekleri 2017 orgu modelleri 05022017 16088 izlenme iki renkli ip ile yapacaginiz 2 renkli bebek yelek modelleri orgu sitenizde videoyu kullanabilirsiniz merhababu yelek kac bedene olur acaba.

Orgu bayan yelek modelleri nasil yapilir. Bizde bu konuda 150 den fazla sistig firkete ve dantel yelek modelini sizler icin. Iki taraftan kol icin 8 er ilmek kesin.

Anlatimli bayan yelekleri ile sizlerde orgu yelekler ormeye ne dersiniz. 6 7 cm daha ordukten sonra tumunu 3 sira haraso yapin ve keserek arkayi bitirin. 13 cm olsun orgu boyu 10 sira.

3 numara sise 36 ilmek atin sari renk ile ayni islemi beyaz renk icin de yapacagiz. Yelek modelleri elisi orgu modellerinin en guzel ve kullanilan orneklerinden birisidir. Crochet orgu atolyesi 423015 views.

Bu bayan yelek modelleri konusunun icinde anne yelekleri olarak da bilinen yaklasik 150 adetten fazla yelek modeli ve onlarca model anlatimi bulabilirsiniz. Kenardan 8 er ilmek haraso gerisi duz orgu olacak sekilde orelim. Iki renkli bebek hirka modelleri orgu ile yapilan her urun uzun sureler yipranmadan ve eskimeden kullanim acisindan buyuk bir yer tutar.

Buyukler icin iki renkli yelek ornekleri yakadan baslamali iki renkli bebek yelekleri iki renkli ajurlu orgu modelleri. Size sorumvar dotbucuk numara sisle ordum birters birduzu hagisisle oreyim bana acele cevapverisezin memun olurum kotu olmus. Sisle iki renkli sipsak cocuk yelek yapilisi cocuk yelek modelleri 2019 cesitleri ormek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka kacirmamasi gerektigini dusundugum ve eminim ki son donemlerde ceyizlik orgulerin de olmazsa olmazlarindan.

Iki renkli bebek hirka modelleri ile gorunus olarak sade gorunen ama cok guzel gorunen hirka modelleri yapilabilecegini gormus olacaksiniz. Iki renkli tirtil orgu two colour butterfly knitting duration. Ne kolaymis diyeceginiz iki renkli orgu modeli yapimi.

Her iki yandan 1 er artirarak 51 ilmek yapinca mavi ipi basladim 2 gidis gelis mavi 2 gidis gelis beyaz seklinde 3 kez yapip kol evine gelince 21 ilmek kestim.

Iki Renkli Hasir Modelli Bebek Yelegi 2 Bolum Youtube

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gct9e50e28teirbigfotpbbykm2mpfiql2wssp5kk6bplodgzr M

Videolu Anlatimli Sirali Tomurcuk Ornek Modeli Nazarca Com

Iki Renkli Yeni Dogan Bebek Yelegi Yapimi Derya Baykal Orgu

2 Renkli Burgulu Yelek Yapimi 4 Yas Icin Orgu Resimli

Iki Renkli Bebek Yelek Modeli

Iki Renkli Bebek Yelekleri Icin Orgu Modeli Sis Isi Ile Orgu