Turkiyenin her yerine 1 3 gun arasinda imal edip gonderdigimiz altin isim kolye modelleri ayni zamanda pesin fiyatina 4 taksit ile sahip olabilirsiniz. Kisiye ozel olarak zincir dahil 14 ayar altindan uretilen penta silver isimli altin kolye koleksiyonu ile gunluk sikliginizin yani sira gece davetlerinde de dogal guzelliginizi ve isiltinizi yansitabilirsiniz.

Dik Isim Yazilan Kolye

Kolye ve bileklikler disinda ozellikle bebek ve cozuklara ozel isim yazili takilarimiz da mevcuttur.


Isim yazili altin kolye. Bu kolyeler zaten kisiye ozel oldugu icin ek bir yazi ucreti bulunmazken gumus isimli kolye fiyatlari altmis lira ile yuz doksan lira arasi degismektedir. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. En yeni ve gozde modelleri e ticaret sitemizde bulabilir ucretsiz tasima ve sigortadan faydalanabilirsiniz.

Ozellikle son gunlerde isim yazili altin igne modelleri cok ragbet gormektedir. Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz. 14 ayar altin zinciri ile isim yazan altin kolye cesitleri gunluk sikliginiza da ozel.

Birbirinden sik isimli altin kolye cesidi en kaliteli isciliklerle uzman altin ustalari tarafindan el isciligi ile uretiliyor. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Altin isim kolye modelleri ve fiyatlari tamamiyle ozellestirilebilir olup sitemizde bu kategorideki urunlerde kisiye ozel kolye uretimi yapilmaktadir.

Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Isim yazili altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Gumus kolye isim yazdirma fiyatlari 925 ayar gumusten uretilmis isim yazili kolye fiyatlari kolyenin modeline ve gramina gore degismektedir.

Isimli kolye fiyatlari gumus isim yuzuk g111yzo.

El Yazili Isim Kolye 8 Ayar Altin Kolye 8 Karakterli El Yazisi

Plaka Isim Yazilan Altin Kolye Isimli Altin Kolye Altin

Dort Harfli 14 Ayar Altin Isim Kolyesi Bilezikci Isim Kolyeleri

Isimli Altin Kolye Modelleri Sepette 15 Indirimli 8 Taksit

Isim Yazili Plaka Bileklik 14 Ayar Yesil Altin Dal Kuyumculuk

14 Ayar Altin Isim Kolye 6 Harfli Iknp42353

Yildiz Tasarimli Harf Ve Isim Yazilan Altin Kolye Modeli N11 Com