Osmanli tugrasi kolye gittigidiyorda. En yeni osmanli tugrasi kolye fiyatlari ve modellerine bir tik uzakliktasiniz.

Altin Cerceveli Tugra Kolye

Osmanli tugra padisahin imzasi olarak ifade edilir.


Osmanli tugrasi kolye fiyatlari. Tugrali cerceve setler 8 14 ve 22 ayar uretilebilmektedir. 8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. Kolyeler osmanlida her padisahin kendisine ozel ayri bir tugrasi bulunmaktaydi.

Osmanli tugrasi kolye fiyatlaritugrali kolye22 ayar tugra kolye fiyatlari kolye satin al. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Zincir modelleri hasir zincir burma zincir veya halat zincir olabilir.

Osmanli doneminde padisahlarin imza olarak kullandigi ozel tugranin uzerlerinde yer aldigi altin kolye modelleri estetik tasarimlari ile dikkat cekiyor. Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle. Mucevherler uzerinde sik sik kullanilan osmanli tugrasi hat sanatinin essiz orneklerinden olan tugralari gun boyunca uzerinizde tasimanizi sagliyor.

Kolye ucu ve zinciri ayri ayri satin alabilme imkani bulunuyor. Osmanli tugrasi kolye modelleri ve en uygun fiyatlari ucretsiz kargo ile simdi siparis verin. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Osmanli tugrasi altin kolye fiyatlari urunun isciligine zincir boyutuna ve kalinligina gore degisim gostermektedir. En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle. Osmanli tugrasi gumus kolye sevdiklerinizin gonlunu fethetmeye ne dersiniz.

Altin osmanli tugra kolyesi modelleri ve fiyatlari 2020 yeni sezon kaliteli zincirli kirilmaz kopmaz saglam cok sik kutusunda ayni gun ucretsiz kargo. Osmanli tugrasi kolye modelleri osmanli tugrasi kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Osmanli tugrasi ilk cikisi orhan gazi tarafindan yapilmis ve kullanilmistir.

100 guvenli bir alisveris icin ve kaliteli bir isciligin yani sira 724 destek hattimiz ile siz degerli ziyaretcilerimiz icin onceligimiz her zaman sizin memnuniyetiniz gelmektedir. En trend tugra kolye modelleri ve en uygun fiyatlari ile simdi siparis verin. Sultan tugralari resmi yazismalarda ve o sultanin yaptirdigi eserlerde kullanilmaktaydi.

Telkari 14 ayar damla tugra altin kolye. Resat altin tugrasi kabartma tugra ve. Buyuk boy altin osmanli tugrasi kolye ucu 14 ayar sepete ekle.

1324 ve 1328 yillarinda kullanilmistir. Osmanli tugrasi gumus kolye.

Lale Desen Telkari Isleme Osmanli Tugrali Altin Kolye Kl03892

Osmanli Tugrali Kolye Ucu Maygold

Gumus Osmanli Tugrasi Desenli Erkek Kolye Ucu 8 41 Gr Eku019

14 Ayar Altin Osmanli Tugra Kolye Gp36683

Osmanli Tugrali Yuvarlak Altin Kolye Ucu 14 Ayar Modelleri Ve

Tugrali Kolye Ucu 14 Ayar Maygold Ticari

Zirkon Tasli Osmanli Tugrali Bayan Kolye Ucu Kayseri