Altin kolyelerin tasli tassiz ve renkli modelleri de mevcut olup kisilerin zevkine gore alici bulmakta. Ayni anda cember altin kolye ile uzun kolyenizi bir arada takip takilara olan duskunlugunuzu ve ozel zevkinizi de gozler onune sermeniz mumkundur.

Kisiye Ozel Uc Isimli Gumus Kolye Indigo Taki

Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz.


Altin isimli kolye modelleri. Altin kolye modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. Yesil altin kolye modelleri en kaliteli ve ucuz fiyatli modeller icin altin sepeti dogru adres. En yeni ve gozde modelleri e ticaret sitemizde bulabilir ucretsiz tasima ve sigortadan faydalanabilirsiniz.

Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Kolye ozellikle de altin isimli kolye modelleri dogru bir bicimde kullandigi zaman her yastan insana asil bir hava verir.

Altin ve gumus kisiye ozel isimli kolye modelleri. Ust sol yaprak ust sag yaprak alt sol yaprak alt sag yaprakyazi yazilan tassiz kalp yapraklar astar gumusten lazer ile kesilip birlestirilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir. Turkiyenin her yerine 1 3 gun arasinda imal edip gonderdigimiz altin isim kolye modelleri ayni zamanda pesin fiyatina 4 taksit ile sahip olabilirsiniz.

14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris. Siradan bir kiyafetle kombinlense bile genel gorunumu yukari tasir. 925 ayar gumus 45cm gumus zincir dahildir lutfen yazilmasini istediginiz yazilari su sirayla yaziniz.

Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor. Kalpli melekli incili kar taneli ve dilediginiz her model kolye en uygun fiyat avantaji ile sitemizden satin alinabilir. Tum diger altin takilar gibi isimli altin kolye cesitleri kullanan kisiler sikligi her an uzerlerinde tasimaktadir.

14 Ayar Altin Isimli Kolye Nazarli Sembolgold

4 Yaprakli Yonca Altin Isimli Kolye

Altin Isimli Kolye 0018665400004 Altinbas

Altinda Moda Sari Altin Isimli Kolye Fiyati Taksit Secenekleri

Isim Yazili Plaka Bileklik 14 Ayar Yesil Altin Dal Kuyumculuk

Isimli Kolye Gumus Altin Kaplama Usado En Venta En Istanbul Letgo

Bes Harfli 14 Ayar Altin Isim Kolyesi Bilezikci Isim Kolyeleri