14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris. Inci boncuklarla tel orme teknigi kullanilan bu kolyenin yapimi cok kolay.

Kalin Zincir Kolye Gold

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.


Altyn kolye kalyn zincir. Sik bakimli ve goz alici bir durus sergileyebilmenizi saglayacak olan altin zincir kolyeler sizleri altinbasta bekliyor. Altin zincirlerimize ulasabileceginiz modellerimiz ve en uygun fiyat garantisini saglayan sitemize bir goz atmaniz dilegiyle. Gosterisli bir stil elde etmek isteyen kadinlarin en ozel tercihleri arasinda bulunan altin zincir kolye modelleri ile sizler de sikliginiza farkli bir boyut kazandirabilirsiniz.

Altin zincir modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor.

Kalin zincir kolye modelleri kalin zincir kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Kalin zincir kolye gittigidiyorda. Farkli taki ve aksesuarlarla uyum saglayip klasik ve spor giyimle de kombinlenebilen zincir kolyeler kadinlarin goz alici sikligini artiriyor.

Kalin Zincirli Ve Nazar Boncuklu Bileklik

Thick Iced Out Gold Chain

Altin Kalin Zincir Kolye Yargici

Gold Kalin Zincir Kolye

Vintage Uzun Altin Zincir Erkekler Icin Hip Hop Zincir Kolye Yeni

50 Cm Kalin Burgulu Halat Altin Zincir Bilezikci 8 Ayar Zincir

Kalin Agir Zincir Sari Altin Dolu Mens Kolye Cift Curb Zinciri