En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle. Kl05753 14 ayar altin tugra kolye osmanli tugrali altin kolyeler tugra kolye modelleri ve fiyatlarialtin kolye 14 ayar altin tugra kolye 8 ayar lale desen tugra altin kolye kl05753.

Lale Altin Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Gulaylar Com

Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle.


Altyn lale kolye modelleri. Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla. 8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor.

Altin kolyelerin tasli tassiz ve renkli modelleri de mevcut olup kisilerin zevkine gore alici bulmakta. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Yarim altin kolye modelleri ozellikleri ve fiyatlari.

Lale altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Ayni anda cember altin kolye ile uzun kolyenizi bir arada takip takilara olan duskunlugunuzu ve ozel zevkinizi de gozler onune sermeniz mumkundur. Hafif lale tugra altin kolye 14 ayar modelleri ve fiyatlari yeni sezon kararmaz cok sik kutusunda ayni gun kargo imkani garantili kapida odeme.

Klasik durusu simgeleyen yarim altin kolye siklikla kullandiginiz mucevheratlar arasina girecekustunde yer alan zeytindali osmanli tugrasi gibi islemeler geleneksel bir bakis kazandiriyor. Yesil altin kolye modelleri en kaliteli ve ucuz fiyatli modeller icin altin sepeti dogru adres. Kalpli melekli incili kar taneli ve dilediginiz her model kolye en uygun fiyat avantaji ile sitemizden satin alinabilir.

Altin kolye modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. 14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris. Hafif lale tugra altin kolye 14 ayar modelleri ve fiyatlari yeni sezon kararmaz cok sik kutusunda ayni gun kargo imkani garantili kapida odeme.

14 Ayar Altin Tam Cerceve Kolye Gp41421

Altin Vavli Lale Elif Kolye Altin Sepeti

Vaz Gecilmez Lale Desenli 8 Ayar Altin Tugra Kolye

Lale Altin Kolye Gittigidiyor

Lale Tugrali Burma Zincirli Altin Kolye Bilezikci Tugrali

14 Ayar Sari Ve Beyaz Altin Kalemli Lale Sekilli Bileklik Sen Altin

Used Altin Kaplamali Lale Kolye Hediye Kutusunda Gonder For Sale