Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Altin fiyatlari bugun ne kadar.

14 Ayar Sari Altin Sonsuzluk Kolye Kocak

Ozel mucevher kutulari icinde hediye paketi olarak gonderilir.


Altyn thans kolye modelleri ve fiyatlary. Tum modellerimiz garantili ve orjinal ayar damgalidir. Sitemizde arayip bulamadiginiz altin kolye modelleri icin de bizi aramaktan cekinmeyiniz. Trendyol taki ve mucevher kategorisinde satisa sunulan kolye modelleri icinde her zevke hitap eden secenekler yer aliyor.

2019 yilina ozel altin kolye modellerimizi 1946dan beri sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Cok uygun fiyatlarla istege ozel taki uretimi yapilabilmektedir. Ekonomide her ne olursa olsun toplumca yine de en cok guvendigimiz arac altin olmaya devam ediyor.

Altin kolyelerin tasli tassiz ve renkli modelleri de mevcut olup kisilerin zevkine gore alici bulmakta. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Altin kolye fiyatlari altin kolye modellerinde en uygun fiyat garantisi.

En buyuk yatirim araclarimizdan biridir. Ayni anda cember altin kolye ile uzun kolyenizi bir arada takip takilara olan duskunlugunuzu ve ozel zevkinizi de gozler onune sermeniz mumkundur. Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor.

Altin ve gumus kolyelerin tasariminda tas ve degerli mucevher kullanimi da oldukca yaygindir. Inci kolyeler gorunumleri itibariyle daha sik ve ozel bulusmalar icin tercih edilebilir. 2018 kolye modelleri ile yine boncuk ve orguyu entegre ederek yeni bir tasarim yaptik.

Gumus kolye modelleri altina kiyasla daha uygun fiyatli ve ulasilabilir oldugu icin gunluk kullanim icin tercih edilebilir. Altinin toplumumuzda cok ayri bir yeri vardir. Isiltisiyla goz kamastiran tektas altin kolye modellerine de mutlaka goz atin hediyelik olarak buyuk ilgi goren yuvarlak altin kolye modelleri ya da gunluk hayata uygun kucuk figurlu kolyeler cazip fiyatlariyla dikkat cekiyor.

Bu model orumcek tarzi olup her hafta yeni bir tasarimla kolye kupe bileklik calismalarimiz.

Trabzon Hasiri 22 Ve 14 Ayar Altin Set Elizi Hasir

Top 10 Most Popular Love Kolye List And Get Free Shipping Hc0cfm1k

Ceyrek Altin Kolye Ucu Altintas Kuyumculuk

Kolye Gosh Supreme Titanyum Gold Kolye Hc5173al

Semanuredanur Sema Nur Gold Kaplama 22 Ayar Altin Kaplama

2019 Real 24k White Gold Filled Men S Fashion Solid Necklace

35 Best Dini Figurlu Altin Kolye Modelleri Images In 2020 Gold