Bu kristal ve kum boncuklarla yaptigim sadece 30 dakikada bitirdigim bir modeldir. Mavi ve seffaf renklerde kum boncuklarla yapilan bileklik modeli oldukca sik ve oldukca kullanisli.

Basit Bileklik Yapimi Baliksirti Orgu Boncuk Dizme Ve Taki Yapma

Videolari indirerek kendi sayfanizda paylasmak yasaktir.


Bileklik modelleri el yapymy kolay. Yeni modeli bileklikler yazi yazmamin sebebi bazi bileklik modelleri gibi oldukca kullanisli oldugu icinbu bilekligin modasi hic gecmeyecektir. Bu cok kolay bir model. Sevgili taki tasarimcilari bu kez sizlerle gene oldukca sik ve kullanisli kolay kum boncuk bileklik yapimi paylasiyorum.

Yapraklarin sayisinin cift olmasi gerekiyor yoksa klipsler ters oluyor bir sonraki videoda bu bilekligin kolyesini. Bu bilekligi daha onceden yapmayanlarda kolaylikla yapabilir. Ingilizcede diy olarak bilinen el yapimi yani geri donusum den yapilan seylerden bir cok degisik fikirleri sizlerle daha once de defalarca sitemizde paylasmistim.

110 kum boncugu naylon ip papagan klips yapmak isteyenlere simdiden. Seveceginizi dusundugum bir model onemli. Boncuklardan bileklik degisik tasarimi ve spor gorunumu ile ozellikle yaz aylarinin vazgecilmez takilarindan olan boncuk bileklikler hem yapim asamasi olarak oldukca kolay hem de bilekte son derece narin ve sik bir gorunum.

Yapilisi oldukca kolay ve oldukcada sik duran en guzel boncuk bileklik modellerinden bir tanesi. Taki egitimi olarak her gecen gun gelismekte olan sitemize sizler icin en yeni taki modelleri ni eklemeye calisiyorum umarim isinize. Yeni model el yapimi bileklikler.

Bileklikyapimi boncukbileklik taki kolayca yapabileceginiz oldukca kibar bilekik modeli. El yapimi bileklik icin bileklik yapma seti alabilir ve isi bir ust noktaya tasiyabilirsiniz. Ip ile yapilan yapilisi cok kolay bileklik modellerinden olan boncuklu el yapimi bir bileklik modelini daha paylasmak istedim.

Yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin. Yapilisi kolay ve sik bileklik yapimi yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin.

Basit Ve Kolay Bileklik Yapilisi Orgu Bahcem

Tek Igne Ile Kolay Ogretici Boncuklu Bileklik Yapimi Diy Bracelet

Basit Ve Kolay Bileklik Yapilisi Orgu Bahcem

Boncuktan Kolay Bileklik Nasil Yapilir Taki Tasarimlari

Kolay Bileklik Yapimi Pek Marifetli

Diy Yunden Orgulu Ince Bileklik Yapimi

Boncuktan Kolay Ve Kibar Bileklik Yapimi Youtube Boncuklu Taki