Klasik duz bombeli alyans urunleri. Saglam yapisi sayesinde gundelik kullanim icin uygundur.

6 Mm Sade Duz Gumus Alyans Soz Nisan Yuzugu Al38 2

Sade duz tasarimli 14 ayar altin yuzuk.


Duz gumuth yuzuk. Trabzon hasir set kategorisinde yer alan klasik duz toka altin kaplama gumus trabzon hasiri yuzuk urunumuz 40 yillik altin ve pirlanta isciligi tecrubesiyle uretilen 925 ayar ozel tasarim gumustur. Atasay altin yuzuk urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Lova pirlanta bestas yuzuk modelleri arasinda farkli karat buyuklugunde ve farkli pirlanta ozelliklerine sahip pirlanta bestas alyans modellerini en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Uretici bir pirlanta markasi olan lova pirlanta 8 14 ve 18 ayar olmak uzere farkli altin ayarlarinda. Incelediginiz duz bayan yuzuk modeli 14 ayar altindan uretilmistir. Duz dunya modelinde gece ve gunduz olusumu steelix.

Pirlanta bestas yuzukler 5 tas 7 tas alyans modelleri ve fiyatlari. 2019 ve 2020 klasik duz bombeli ve sade alyans yuzuk modelleri ve fiyatlarini bir tikla gor. Qr kodu iceren garanti belgesi ve qr kodlu tas sertifikasi ile gonderecegimiz yuzuk modellerini kapida odeme secenegiyle veya web sitemiz uzerinden havale ile odeme yaparak satin alabilirsiniz.

Taksit secenekleri sigortali ve ucretsiz kargo firsatlari. Duz gumus yuzuk erkekler icin gunluk bir temeldir bu yuzden dogru bir sekilde satin almaniz gereken bir satin almadir. Turkiyenin en guvenilir en cok tercih edilen bayan bujiteri ve aksesuar instagram sayfamizdan sonra simdi online kredi karti ve taksit imkani ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Ister basit bir butceye uygun isterse tum zil ve isliklarla dolu en yuksek ozellikli urun ariyorsaniz karsilastirmak icin yuzlerce anlasmayi duz gumus yuzuk erkekler icin uzerinde. Ayin duz dunya uzerindeki hareketi duration. Ali duman 7302 views.

Gumus yuzuk fiyatlari tasarimda kullanilan degerli taslarin kalitesine ve turune gore de degisebilir. Yuzuk olcunuzu bayan yuzuk olcusu alanindan secebilir dilerseniz satin aldiktan sonra whatsapp hattimizdan iletebilirsiniz.

Duz Kaplan Gozu Tasli Erkek Yuzuk Tasli Erkek Yuzuk Kar

Taki Ve Aksesuarlari Ten Nisan Yuzukleri De Ucretsiz Gravur 3mm

Tek Tas Duz Alyans Ikili Tek Gumus Yuzuk N11 Com

925 Ayar Duz Gumus Alyans Seti

Tjp Kadin Yuzukler 925 Gumus Yuzuk Kadinlar Bantlari Moda Zarif

Swarovski V Model Bestas Gumus Yuzuk Mia Vento

4mm Klasik Duz Gumus Alyans Cifti Dkl108