Ister rose gumus kolye ister beyaz ya da altin rengi gumus kolye modellerinden birini secin tumunu farkli zincir boyu secenekleriyle siparis edebilirsiniz. Mavi tonlama ve kirmizi tonlamanin en ozel tasarimlari arasinda yer alan melek kolye simdi stoklarimizdaozel bir hediye ariyor ve bulamiyorsaniz ozel tasarim melek kolye tam aradiginiz adres.

Melek Gumus Kolye L Taki Ustasi L Gumus Kolye

25 beyaz swarovski tasli ayyildiz tasarim 925 ayar gumus bayan kolye 14900 19900.


Gumus kolye melek. Melek kolye gumus melek motifinin icerisinde bulundugu kolye modelleri daha cok mucevher yapiminda siklikla kullanilan bir objedir. Gumus ay yildiz kolye zincirli ametist kolye turkuaz tasli 925 ayar gumus kolye ve gumus isimli kolye secenekleri dikkat ceken modeller arasinda yer almayi basariyor. Erkek kolye cesitlerinde kullanilan malzemelerin basinda celik gumus ve deri geliyor.

En trend ve en sik bayan gumus kolye modellerinin bulundugu gumus kolye taki magazasinda en ozel hediyeler sizleri bekliyor. Melek kolye gumus kolye modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde. Bu objenin kattigi derin anlam ifadesi ise saflik ve en temiz duygularin bir nesne uzerinde toplanmasi olarak ifade edilebilir.

Kalp motifli melek gumus kolye 8800 tl 9800 tl 11 11 kalp motif melek kanadi gumus kolye 8400 tl 9400 tl 10 10 kalpli melek kanadi harfli gumus kolye 18200 tl 20300 tl 10 10 kalpli isimli ve harfli gumus kolye 18200 tl 20300 tl toplam 51 urun goruntuleniyor. Kolye ucu ve zinciriyle tamami 925 ayar gumusten uretilen bayan gumus kolye modelleri zevkinize uygun kaplama rengi ve zincir boyu secenekleri ile sunulmaktadir. Rose 925 gumus palet kolye gibi modeller ise mesleklere ozel tasarim niteligi tasiyor.

Erkek kolyelerinde en sik rastlanan figurler arasinda melek kanadi ay yildiz yildiz silah ok ve bicak yer aliyor. Kadin gumus kolye modelleri. Toplam 801 urun goruntuleniyor.

Her turlu melek kolye kupe yuzuk ve bileklik modelini sitemizden bulabilir online siparis verebilirsiniz. Celik erkek kolye cesitleri dis etkenlere karsi bozulmayan yapisi ve dayanikliligi ile dikkat cekiyor. Yasemin cicegi figurlu melek gumus kolye 149 99 zirkon tasli gumus kolye 260 yildiz gumus kolye 140 kelebek gumus kolye 151 70.

Iyilik ve maneviyatin sembolu melekler melek figurlu taki modelleri ile artik yaninizdan ayrilmayacak.

Melek Kanadi Gumus Kolye So Chic Tum Urunler Cok Satanlar Kolye

Hediyemis Isim Yazilabilen Kalpli Melek Kanadi Kolyesi Bayan Fiyati

Melek Kanatli Gumus Kolye Miloras

Tasli Melek Kanadi 925 Ayar Gumus Kolye

Melek Kanadi Gumus Kolye Gk 77427

Chavin Topaz Melek Kanadi 00 2 Crt Pirlanta Gumus Kolye

Zirkon Tasli Melek Kanadi Tasarim Gold Renk 925 Ayar Gumus Kolye