34084 tl 20450 tl. Gumus ya da altin renkteki detaylari zincir deri ya da boncuktan olusan materyalleriyle erkek kolye gomlekle birlikte tercih edilerek farkli bir tarz olusturabilir.

Paslanmaz Celik Hac Kolye

Erkek aksesuar konusunda son yillarda modasi daha da artan kolye bileklik ve yuzukler trendyol farkiyla sizleri bekliyor.


Hac kolye modelleri erkek. 11336 tl 4534 tl. Erkek kolye modelleri. Kolye altin kalp kolye altin nazar kolye altin kelebek kolye altin anahtar kolye altin melek kolye altin kar tanesi kolye erkek altin kolye altin isim kolye altin dorika kolye altin harf kolyeler altin zincir kolye ayni gun kargo kolyeler altin kolye ucu nostalji.

Erkek kolyelerinde en sik rastlanan figurler arasinda melek kanadi ay yildiz yildiz silah ok ve bicak yer aliyor. Hac altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Erkekler icin tasarlanmis kolye modellerinde modern ve sik tasarimlar goze carpiyor.

Hac kolye bijuteri takilar modelleri en uygun fiyatlari bijuteri takilar kategorisinde. Hac kolye modelleri gumus hac kolye modelleri gumus hac kolye modelleri erkekler icin hac kolye modelleri isali hac kolye modelleri en uygun fiyatli takilar altin sepetinde. Hac kolye modelleri hac kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Erkek kolye cesitlerinde kullanilan malzemelerin basinda celik gumus ve deri geliyor. Erkek kolye modelleri 3055 urun var. Unutulmaz bir ani olarak saklanacak ve hatirasi yillar boyu surecek olan bu modelleri kategorimiz araciligi ile guvenli olarak siparis verebilirsiniz.

74900 tl 59920 tl 20. Altin hac kolye modelleri en uygun fiyatlarla myra gold da. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Geleneksel gumusten farkli olarak modern tasarimlariyla taki ve aksesuar alaninda oncu kabul edilen so chic birbirinden farkli koleksiyonlarini tuketicilerin begenisine sunmaktadir. Erkek kolye modelleri 3055 urun var. Kisiye ozel erkek kolye gumusistanin sizlere sundugu zarafeti ile one cikan kolyeler sik goruntusu ile fark yaratiyor.

Erkek hac altin kolye as1174kl altinsepeti. Angemiel men top zincirli mat siyah tuy erkek kolye kly00133 60. 925 ayar gumus 50cm 1020 gr 80 mikron doc erkek zincir kolye 40.

Top Zincir Carmih Hac Kolye Bijustore Com

14 Ayar Altin Hac Kolye Kly2874 Myra Gold

Niendo Moda Parti Klasik Tesbih Boncuk Kolye Isa Hac Kolye

Swarovski Tasli Hac Modelli Gumus Bayan Kolye Yeni Gelenler Cok

Erkekler Icin Kolye 3 Layer Isa Hac Kolye Paslanmaz Celik Kutu

Hac Kolye Modelleri Kolye Altin Kolye Modelleri Beyaz Altin

Gumus Tasli Hac Kolye Altin Sepeti