Ottoman barli kral celik erkek kolye zincir316l paslanmaz celik boyutlarzincir uzunluk. Yuvarlak kral model celik erkek kolye zincir 3mm orta kalinlikta.

925 Ayar Gumus Kral Zincir Bileklik Tesbihevim

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.


Kral zincir kolye celik. Celik kolye modelleri arasinda en populer olanlar kral celik kolyeleridir. 130grtum urunler hediye paketi ile gonderilmektedir. Ottoman aslan kral celik erkek kolye zincir316l paslanmaz celik 1sinif kaliteboyutlarzincir uzunluk50 55 60 65 70cmzincir kalinlik3mmkolye ucu.

Kral kolye modelleri kral kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Farkli renk varyasyonlari bulunan kral kolyelerde en cok tercih edilen renk gumus. Erkek celik kral zincir kolye devasa kalin cift tirnak316l paslanmaz kromlu celikgayet kalin bir modeldir boyutlarini dikkate alarak karar verinizboyutlaruzunluk.

Kalinlik12cm genislik25cm uzunluk4cmagirlik349grtum urunler hediye paketi ile gonderilm. Erkek celik kral zincir kolye devasa kalin model 8990 12000 favorilere ekle sepete ekle. Ucretsiz ayni gun kargo.

50 60grtum urunler hediye paketi ile gonderilmektedir. Ucretsiz kargo ve kapida odeme imkani ile hemen tikla ve alisverise basla. Kral kolye celik kolye modelleri en uygun fiyatlari celik takilar kategorisinde.

Bileklik ve kolye silver erkek celik kral kolye sadece 6999 tl. Zincir erkek zincir modelleri erkek zincir fiyatlari celik erkek zincir celik erkek zincir modelleri celik erkek zincir fiyatlari erkek celik kolye erkek celik kolye modelleri. Celik kolye kral modelleri celik kolye kral ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Urunu incele 25 indirim 25indirim ucretsiz kargo erkek celik taki seti altin kaplama sari kral erkek celik kolye ve bileklik set orta kalinlikta. Vade farksiz 3 taksit.

Gumuste de farkli versiyonlari bulunan erkek kral kolyeleri zincir tarzindadir ve motifleri devamlilik gosteren tam tur zincir modelleridir.

Gold Erkek Celik Kral Kolye Sadece 69 99 Tl Bu Firsati

Black Rose Renk Kalin Model 60 Cm 317l Celik Kral Zincir Kolye

Satin Al Erkekler Paslanmaz Celik Thor Ile Hammer Viking Oidn Kurt

Baykusmoda Com Siyah Gri Kral Celik Kolye Zincir 316 L Celik

Victory Celik Kral Zincir Kolye Oztas

Gumus El Isi Lale Kral Zincir 925 Ayar Gumus Zincirler Gumus

Celik Kral Kafatasi Kolye Zincirli Kolye Ucu Zincir