Carat color clarity cut ve certificate ingilizce isimlerini de veriyoruz cunku bunlar bir nevi standart. Pirlanta alirken elinizdeki tasi hangi kriterlere gore degerlendirmeniz gerektigini belirleyen maddeler.

Pirlanta Satin Alma Rehberi Alyans Taki Rehberi Gelin Damat

Nasil sizin bir kimliginiz varsa ve bu kimlikte sizin adiniz soyadiniz ve diger bilgileriniz var ise sertifikada da aldiginiz pirlanta takinin ozellikleri vardir.


Pirlanta sertifikasi nasil alinir. Peki satin alacagin tasin bahsedilen ozellikleri tasiyip tasimadigindan nasil onemli olabilirsin. Yuzuk olculerinin de numaralandirma sistemi vardir. Pirlanta alirken en onemli sey sertifikali urun almaktir.

Ucuz pirlanta yuzuk nasil alinir yazisinda ucuza pirlanta yuzuk nasil bulabilirsiniz ve internetten ucuz tektas yuzuk bulabileceginiz kaynaklar hakkinda bilgiler yer aliyor. Pirlanta ve diger degerli taslar icin 4c kurali cok onemli dedik. Pirlanta elmas fantezi vb.

Garanti kapsamindan ve urun bakimi hizmetlerinden yararlanabilmesi durumu urun faturasi ve garanti sertifikasinin ibrazi ile mumkundur. Bizdeki nufus cuzdani gibi sertifika da pirlantanin kimligidir. Sertifika bir tasin yani pirlantanin nufus cuzdani ozelligini tasir.

Yuzuk olcusu yuzugun bedeni gibi diyebiliriz. Tektas pirlanta nasil secilir. Ehliyetli ve pirlanta sertifikasi verebilecek daha kucuk sirketlerin web siteleri veya magazalarina gezebilirsiniz.

Bu asamada mucevherin bir nevi kimligi gorevi goren mucevher sertifikasi devreye giriyor. Yuzuk olcusu ve numarasi nasil alinir sorusunun cevabini soylemeden once yuzuk olcusu nedir onunla devam edelim isterseniz. 2 cesit sertifika vardir.

Pirlanta secerken dikkat edilmesi gerekenler hususunda yabanci kaynaklarin isaret ettigi 5 cli bir sistem var. 4c ozelliklerine uygunlugunu ve orjinalligini gosteren belgedir. Tas sertifikasi ve mucevher sertifikasi.

Nasil ki elbiselerin bedenleri varsa yuzuklerin de beden olculeri vardir. Urunlerde tuketici kaynakli olusacak tas kayiplarinda yeni taslarin ucretinin karsilanmasi musterinin sorumlulugundadir.

Pirlanta Satin Alma Rehberi Alyans Taki Rehberi Gelin Damat

Pirlantanin Sahte Olup Olmadigi Nasil Anlasilir

Zen Pirlanta Zen Pirlanta Yorum Sikayetler Sikayetvar

Idl Pirlanta Sertifika Klass

Pirlanta Yuzuk Evlilik Teklifi

Pirlanta

Pirlanta Ve Sertifika Turleri