Fakat bilezik ve taki fiyatlarinin degerini belirleyen. Geleneksel yenilikci sira disi farkli tasarim cizgilerine sahip 22 ayar altin setler oldukca iddiali.

Piramit Tek Tasli Alyans Yuzuk Sari Beyaz 14 Ayar Altin

Takim piramit model salkimli 9850 gram 22 ayar altin.


22 ayar piramit set fiyatlary. Kupe yuzuk gerdanlik ve bileklikten olusan 22 ayar trabzon taki seti modellerini sizlere alternatif setler ile birlikte sunuyoruz. Bilezikhane trabzon hasir dugun set piramit 11900 gram 22 ayar altin 4479371 tl ucretsiz kargo. 22 ayar altin bileklikler sikligin yani sira tasarimlariyla da goz dolduran kisisel zevkleri on plana cikaran modellerdir.

Yaprakli 22 ayar altin set takimi. Cunku degeri en yuksek altin sayilabilir. Gunluk kullanimda siklik ve zarafet arayan kadinlarin tercihi olan altin bileklikler ozel gunlerde de severek kullanilan takilar arasindadir.

Otantik figurlerle susleyerek goz alici bir gorunum kazandirdigimiz trabzon hasir setleri esinize ya da sevgilinize ozel gunlerde hediye etmeniz icin de harika bir secenek olabiliyor. 22 ayar bilezik ile yatirim yapmak isteyenler dugunde takilan bileziklerini saklarlar ya da kapali carsi kuyumcularindan 22 ayar bilezik alarak yatirimlarini yaparlar. Hint set bilezik yuzuk.

Uzerlerindeki kusursuz ve ince isciligin bir sonucu olarak adeta bir sanat eseri gibi gorunen 22 ayar altin setler guclu bir durusa sahip oldugu gibi etrafina da asalet saciyor. 22 ayar altin setler. 22 ayar altin bilezik fiyatlari markaya iscilige ve bilezigin kalitesine gore degismektedir.

Toptan satislar icin bizimle iletisime gecebilirsiniz. 22 ayar altin bileklik kategorisindeki birbirinden guzel urunlerden altin piramit model bileklik urunune nusret taki avantajlariyla sahip olun. Takim piramit model salkimli 9850 gram 22 ayar altin 5 indirim.

22 ayar altin bileklikler. 22 ayar setler 75 tassiz taki setleri 75 trabzon hasir setler 73.

Sepet Orgu 22 Ayar Altin Kaplama Gumus Bilezik

Kafesli Piramit Tek Tas Kolye 925 Ayar Gumus B000041 1352

22 Ayar Setler Modelleri Ve Fiyatlari Bilezikci Com

22 Ayar Altin Set Fiyatlari Cimri Com

22 Ayar Set Takimlari Gittigidiyor

Klasik Tasli Set Modelleri Ve Uretici Fiyatlari Elizi Hasir

Providence Kolye Misir Piramit Kolye All Seeing Eye Kupe Seti