0212 517 56 98 bize ulasin. Stil sahibi kadinlarin favori aksesuari olan ve tek bir tasarimla pek cok farkli kombin yapabileceginiz altin zincirler myra goldda.

Gold Renk Halka Ve Madalyon Figurlu Zincir Kolye

14 ayar beyaz altin cift halka zincir altin kolye zincir satin aldiginiz bu urun sertifikasifaturasi ile birlikte ozel kutusunda size.


Altyn halka zincir kolye. 14 ayar beyaz altin halka zincir altin kolye zincir satin aldiginiz bu urun sertifikasifaturasi ile birlikte ozel kutusunda size sunulmaktadir. Altin zincir modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. Halka altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde.

Gabriella halka kolye swarovski 925 ayar gumus kolye 40 cm rose altin rolo zincir modellerini zevkine gore tasarla. Ustelik tum koleksiyonlarimizda oldugu gibi altin zincir modelleri iceren bu ozel koleksiyonda da sizi genis bir model secenegi yelpazesi karsiliyor. Gosterisli bir stil elde etmek isteyen kadinlarin en ozel tercihleri arasinda bulunan altin zincir kolye modelleri ile sizler de sikliginiza farkli bir boyut kazandirabilirsiniz.

14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris. Sari altin zincir kolye 14 ayar 80 sari altin bakimli ve sik olmanin luksunu ekonomik butcelerle yasatan kalite tutkunu ve ozel tasarim mucevher tasimayi seven kadinlar icin ideal bir secenektir. Rodolit garnet 8 ayar altin kolye 40 cm rose altin rolo zincir 1310 tl.

Siyah zirkon 925 ayar siyah rodyum kaplama gumus kolye 40 cm rose altin rolo zincir 373 tl. Altin ne kadar saflasirsa o kadar yumusar ve bu kolye olarak kullaniminda daha az dayanikli olacagi anlamina gelir. Gosteris ve sikligin pesinde olan kadinlar icin yuzukten kolyeye kupeden bilezige kadar secim yapmakta zorlanacaklari genis yelpazede.

Gunumuzun populer simgeleri ile muhtesem tasarimlar haline gelen 2019 ve 2020 altin kolye modelleri altin plaza sitemizde sergilenmektedir. Sik bakimli ve goz alici bir durus sergileyebilmenizi saglayacak olan altin zincir kolyeler sizleri altinbasta bekliyor. Altin kolye altin kolye modelleri ozellikle son yillarda bayanlarin en cok tercih ettigi takilardan biri olmustur.

Altin kolye satin almadan once cevaplamaniz gereken en onemli sorulardan biri kolyenin saf altin mi yoksa da sadece altin kaplama mi oldugu sorusudur. 14 ayar beyaz altin cift halka zincir altin kolye zincir satin aldiginiz bu urun sertifikasifaturasi ile birlikte ozel kutusunda size sunulmaktadir.

Sik Altin Kolye Modelleri Ile Altinin Zerafetini Sikliginiza

Nas Felak Ve Metrelik Burgu Zincir Reis Kuyumculuk

Altin Halka Uclu Zincir Kolye Yargici

Ipekyol Kadin Altin Halka Uclu Zincir Kolye Is1190051130265 Trendyol

45 Cm Gold Halka Zincir Kolye

14 Ayar Altin Sari Zincir Kolye Kocak

50 Cm Yilan Altin Zincir Altintas Kuyumculuk