Inci tasli gumus kolye 286 baget kesim zirkon tasli gumus kolye 219 nazar boncugu zirkon tasli gumus kolye. Tum gumus kolyeler gumus zincirleri ile satista olup kolyelerimiz orjinal gumusten uretilmis garantili takilardir.

Gumus Gumus Inci Ve Zirkon Tasli Damla Modeli Kolye 48 75 Tl 70

Kolye modelleri yapiminda kullanilan malzemeye gore altin kolye gumus kolye ya da inci kolye gibi cesitlere ayrilabilir.


Gumus inci kolye. Sitemizde goremediginiz kolyeler ve fiyatlari icin bize ulasmaktan cekinmeyin. Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Bayan kolye cesitleri ile birbirinden sik ve modern urunlerle tarzinizi yakalayin.

Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor. Mozaik desenli fatma ana eli figurlu nazar boncugu gumus kolye 229 kar tanesi figurlu gumus kolye 192 zirkon tasli hilal ve yildiz figurlu gumus kolye. Inci istiridye ve benzeri canlilarin icinde kendiliginden olusan dogal organik bir tastir.

Gumus inci kolye gittigidiyorda. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Bu alandan yeni sezon gumus kolye modelleri ve gumus kupeler hakkinda bilgi alabilirsiniz.

Altin kolye modelleri degerli ve dayanikli bir malzemeden yapildiklari icin daha uzun sureli kullanim icin uygundur. Ayriyeten gumus bileklik ve gumus yuzukler yer almaktadir. Yuvarlak oval ve barok gibi farkli sekillere sahip olan modellerin rengi klasik beyaz renkten koyu yesil tonlara kadar degisiklik gosterir.

Gumus inci kolye modelleri ya dizi dizi incilerin gumusle bir araya getirilmesinden ya da bir kolye ucundaki tek bir incinin gumus zincire takilmasindan meydana gelir. Ureticiden uygun fiyat garantisi ve kolay odeme secenekleri gumus dunyasinda. Gumus inci kolye modelleri gumus inci kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Trendyol taki ve mucevher kategorisinde satisa sunulan kolye modelleri icinde her zevke hitap eden secenekler yer aliyor. Gumus inci kolye modelleri. Her turlu oldukca hos bir goruntu ortaya cikar.

Siyah inci kolye onyx broslu inci choker normal fiyat tl267 925 ayar gumus ve siyah cam inci ve elmasli kurukafa aksesuarli kupe normal fiyat tl105 pembe ikiz iskelet asiklar yuzuk normal fiyat tl37. Gumus kolye modelleri altina kiyasla daha uygun fiyatli ve ulasilabilir. Inci kolye tum zamanlarin en zarif taki seceneklerinden biri olarak karsiniza cikar.

724 online gumuscunuz iyi alisverisler diler.

Gumus Gumus Inci Tasli Damla Ve Yaprak Modeli Kolye 61 75 Tl 70

Lozrunve 2018 S925 Kore Taki 925 Ayar Gumus Inci Kolye Kolye Taki

Cevrim Ici Satin Al 925 Gumus Inci Kolye 9 9 5mm Inci Guzel Taki

Gumus Inci Kolye Silverplus

14 Ayar Altin Venus Inci Kolye Nusrettaki

Istiridye Icinden Cikan Gercek Incili Gumus Kolye Hediyemen Com

Gumus Inci Kolye Barok Inci Kuyumculuk