Kararan kolye zinciri nasil parlatilir. Vucutta terleme parfum dis etkenler ya da kendi yapisindan dolayi kararmalar olusuyor.

Hediye Icin Kadin Yuksek Kalite Imitasyon Inciler Zinciri Moda

Karardiktan sonra parlatma islemi biraz daha zor oldugu icin kararmadan once periyodik.


Imitasyon kolye zinciri parlatma. Takilar kendi icinde kolye kupe bileklik bilezik hal hal gibi alt basliklara ayrilmaktadir. Peki kararan imitasyon pirlanta altin ve gumus taki nasil. Imitasyon kolye severler bilir yillar gecse de altin kaplama kolye modellerin modasi gecmeyecegini cunku urunler surekli yenilerek ve farkli tasarimlar ile suslenerek sizlerin begenisine sunuluyor.

Gerceklerinden ayirt edemeyecegimiz kadar guzel gorunen imitasyon takilarin bakimini yapmadigimiz takdirde zamanla degersizligini gostermektedirleren cok kararmasi durumunun onune gecemedigimiz bu sahte mucevherler bakimi yapildigi surece parlamaya devam edebilir. Altin kaplama kolye zinciri gittigidiyorda. Kararmis imitasyon kolyeyi parlatma yontemleri nelerdir.

Yeni almis gibi olmasi icin ve pariltisini geri kazanmak icin neler yapabilirim. Imitasyon kolyeler altin kaplama kolye modelleri imitasyon kolyeler almak icin dikkat kesil. Gunluk yasamda siklikla kullandigimiz taki ve aksesuarlar bir sure sonra deforme olup kararmaya baslamaktadir.

Bir kac tane kolye zincirim var fakat hepsinin isiltisi gitmis hatta kararmis bile. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Magazalarda gorup begenip aldigimiz takilar belli bir sure sonra kararmaya basliyor.

Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim. Altin kaplama kolye zinciri modelleri altin kaplama kolye zinciri ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Oncelikle takilarin kararmamasi icin size bir kac tuyo.

Kararan imitasyon takilar nasil parlatilir. Sirkeli suyun icine 2 yemek kasigi kabartma tozu ekledikten sonra gumus kolye yuzuk vb. Makalemizde kararmis takilarimizi eski haline dondurecek kolay yontemlere yer verdikgumus parlatma onerilerimize uyarak isil isil goz alici takilara kavusabilirsiniz.

Cok sevdiginiz imitasyon takilariniz mi karardi. Genellikle imitasyon olan takilar her magazada bulunmaktadir. 1 karbonat tuz ile parlatma.

Ilk olarak bir tencereye aluminyum folyo yerlestirilir ve uzerine de 1 bardak kadar sicak su eklenir. Aksesuarinizi bu karisimin icinde en az yarim saat bekletin. Imitasyon takilar oldukca gercekci gozukseler de zamana ve kullanim sekline bagli olarak belli bir sure sonra parlakliklarini yitirerek kararirlar ya da renk degistirirler.

Oldukca pratik olan bu yontem yuzuk kolye bileklik gibi imitasyon takilarin yeniden piril piril olmasini saglayacaktir.

Moda 316l Paslanmaz Celik Erkek Kadin Kolye Kolye Imitasyon Tas

Sinleery Romantik Hollow Goz Kamastirici Kubik Zirkonya Ile Tear

Kolye Zincirleri Nasil Parlatilir Yeni Akit

Hediye Icin Kadin Yuksek Kalite Imitasyon Inciler Zinciri Moda

Kristal Kakma Nisan Damla Kupe Icin Taki Setleri Imitasyon Inci

Bonsny Bildirimi Imitasyon Inci Kolye Bezelye Kolye Uzun

Promosyon Ozellestirilmis 13mm Erkek Boy Parlatma Gumus Curb Kuba