Kristal ve inci bocuklardan harika bir kolye yapimi. Iri kum boncukla bileklik yapimi.

Kristal Kum Boncuklar Bir Baska Filiztulu Blogcu Com

4 mm kristal 2 dize kum boncuk 2 adet boncuk ignesi boncuk ipi.


Kristal ve kum boncukla kolye yapymy. Boncukla kolye yapimi ve onlarca boncuk isi kolye modelleri 10 agustos 2016 nejla gunes orgu aksesuar sus esyalari 2 hazir takilar yerine kendi takisini kendi yapmak isteyenler icin boncuk ve inciyle yapilan kolye modelleri ve boncuk isi kolye yapimi ni resimli tarif olarak yayinliyorum. Kolye yapimi kibar ve sik kolye. Uc farkli renkte 110 kum boncugu 4mm kristal boncuk naylon.

Bu boncuklari bujiteriden bulabiliriz iri boy kum boncuk kullandik bilekligimiz de. Umarim sizde en az benim kadar begenirsiniz. Daha uzun yapmak istersenizde aralarda 20 tane o.

Ozel anlariniza deger katabilecek ve sikligimizi tamamlayacak yapmasi da kolay olan kristak kolye. Ve hatta kupede yapilabilinir. Bugun herkesin bilegine cok yakisacak kolay sik gosterisli kum boncuk bileklik yapimindan anlatmaya calisacagiz.

Boncuklari bircok alanda suslemede kullanabiliriz. Kristal boncuk ve kum boncuktan taki seti yapimi merhaba degerli takipcilerim ve okurlarim bu gun sizlerle oldukca sik hemde yapilislari oldukca kolay bir taki seti paylasacagim. Diy taki tasarim ag orgu kristal kolyecrystal beaded necklacehow to make beaded necklace.

Bu taki tasarimi video muzda sizlere kolay ve basit olarak kristal ve kum boncuklu kolye nasil yapiliri anlattimegitici videomuzun amaci pratik kolye yapili. Bu sefer diger kolyeler gibi degilde bogaz tarafi siki olan tasma kolye modeli yaptim umarim begenirsiniz. Kolay kristal boncuklu bileklik.

Kolyeyi daha genis yapmak isterseniz tugla teknigi ile benim yaptigim yeri daha fazla sayida yapabilirsiniz. El isi urunler ve hobi calismalari. Birazcik sabir ile resimli asamalari takip edin.

Bazi bileklik modellerinde oldugu gibi bu bileklik modelindende sadece bileklik degil kolye yapabilirsiniz. Kum boncukla kolay ve sik minik papatyali bileklik yapilisi 19082019 taki tasarimlar. Kum boncuktan papatya modeli kolye yapilisi.

El Yapimi Kristal Boncuklu Kolye Gece Buyusu

Kristal Boncuklu Kolye Yapimi Taki Tasarimlari

Bileklik Modelleri

Kristal Boncuklarla Kar Tanesi Kolye 10marifet Org

Balik Sirti Kristal Kum Boncuk Bayan Kolye El Yapimi N11 Com

Kum Boncuk Kristal Boncuk Isli Cuff Bileklik Bileklik 490140

Satis 20 50 Adet Ab Kristal Tibet Gumus Kaplama Spiral Tasarim