Urun farkli modelleri ile gecmisten gunumuzde her daim begeni toplamistir. Ayni anda cember altin kolye ile uzun kolyenizi bir arada takip takilara olan duskunlugunuzu ve ozel zevkinizi de gozler onune sermeniz mumkundur.

Gumus Ceyrek Altin Koymak Icin Cerceveli Bayan Bileklik

Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle.


Cerceveli tam altin kolye fiyatlari. Altin cerceveli tugrali kolyeler. Favori favori 14 ayar lale tugrali altin kolye. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

14 ayar altin cerceveli kolye ucu 196536 tl ucretsiz ayni gun kargo. Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. Tam altin cercevelerin buyuk olmasi nedeniyle madalyon altin gibi durmaktadir.

Toplam 464 urun 15. 1163 tl 989 tl 15. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor.

Tam ceyrek ve resat altin cerceveli kolye gibi cesitlerin cercevelenmesi ile de gorsel zenginlik kazandirmaktadir. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Altin kaplama cerceveli kolye 24 ayar altin kolye imitasyon kaplama modelleri gibi.

Altin kolyelerin tasli tassiz ve renkli modelleri de mevcut olup kisilerin zevkine gore alici bulmakta. Favori tugrali 14 ayar tassiz sari altin kolye. Tam altin kolye ve hemen satin almak icin bizimle iletisime gecin.

Tam altinlik cerceve kolye 28 filtrele sirala stoktakiler. Cerceve altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Ceylin gold imitasyon olarak altin kolye fiyatlari urunlerimiz ile fark yaratmaya devam ediyoruzsiz de urunlerimize goz atarak bize isteklerinizi iletebilir ve kendinize ozel tasarimlarla urunlerimize sahip olabilirsiniz.

Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Cok fazla tercih edilen alternatifli kolyeler farkli tasarimlar ile cesitli alternatifler sunmaktadir.

Tam Altinli Cerceveli Zincirli 14 Ayar Kolye Bilezikci Tam

Tam Altin Kolye Fiyat Ve Modelleri

22 Ayar Altin Gerdanlik

Zumrut Efektli Altin Cerceve Kolye Modeli Yarim Altin Boyu

Kalpli Cerceveli Tam Altin 14 Ayar Kolye Krb4755 Bunadeger Com

Tam Altinli Tassiz Cerceveli Altin Zincirli Kolye Bilezikci

14 Ayar Altin Tam Cerceve Kolye Gp41421