Erkek aksesuar konusunda son yillarda modasi daha da artan kolye bileklik ve yuzukler trendyol farkiyla sizleri bekliyor. Kral kolye modelleri kral kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Kral Model Gumus Zincir Orijinal Gumusbox Kalitesi Ile Ucretsiz

Erkek kral altin zincir 14 ayar modelleri ve fiyatlari 2019 birinci kalite saglam kopmaz kararmaz garantili ayni gun kargo avantaji zarif gunluk kullanisli kolye.


Kral kolye fiyatlary erkek. Ucretsiz ayni gun kargo hemen al. Sade zarif ve agirbasli durusuyla gumus kral zincir secenekleri gunluk kombinlere carpici bir hava katiyor. 925 ayar gumus 50cm 1020 gr 80 mikron doc erkek zincir kolye 40.

En populer gumus erkek zincir kolye 925 ayar gumustur. Yuz binlerce erkek kolye ucu bulunabilir. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Modern dunyada bakimli ve sik gorunmek bir gereklilik haline donusmus durumda oldugu icin goz alici bir goruntuye sahip olan altin kolyeler erkeklerin en fazla ragbet ettigi aksesuarlar arasinda yer aliyor. 9900 tl 8910 tl. Osmanli gumus sari beyaz kral erkek celik kolye zincir orta kalinlikta 10.

Bizans imparatorlarinin kullanmis oldugu kolye cesitleri arasindadir. Welch celik erkek kolye birbirinden iddiali tasarimlar arasinda olan welch erkek celik kolyeerkek takierkek kolye tarziniza en uyumlu modeli secebilir hatta kiyafetlerinizle kolay kombin edebilmek icin mavi gri siyah ve sari renk detayli welch celik kolye arasindan zevkinize hitap eden modelleri degerlendirebilirsiniz. Erkek altin kolye dis gorunusune ozen gosteren erkekler tarafindan tercih ediliyor.

11336 tl 4534 tl. 30000 tl 50 indirim. Gumus kral erkek kolye zincir 55cm 2mm 16gr msn18 2.

Angemiel men top zincirli mat siyah tuy erkek kolye kly00133 60. Kancali gumus kral erkek kolye zincir italyan model 28mm 50cm. Bayan gumus kolye cesitleri kadar erkekler icinde bu kategori fazlasiyla doludur.

Erkeklerin genellikle tercih ettigi kolye cesitleri sirasiyla su sekildedir. Erkekler icin tasarlanan kolye modelleri arasinda kral zincir son yillarda oldukca buyuk ilgi goren seceneklerdendir. Simdi siz de kendi tarziniza uygun bir gumus kral zincir kolye alternatiflerini urun sayfamizdan belirleyerek begendiginiz modeli.

Kral kolye gumus kolye modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde. Gumus ya da altin renkteki detaylari zincir deri ya da boncuktan olusan materyalleriyle erkek kolye gomlekle birlikte tercih edilerek farkli bir tarz olusturabilir.

Chavin Kral Taci Aslan Kafasi Celik Erkek Kolye Ds79 Sari

Silver Gold Erkek Celik Kral Kolye Sadece 69 99 Tl Bu Firsati

Kral Kolye Fiyat Ve Modelleri

Gumus Yuvarlak Kral Zincir Altin Sepeti

35 Gr 60 Cm 3 Mm Koseli Kral Zinciri Gumus Erkek Zincir Kolye

Gumus 925 Kral Kolye Gumus Kolye Modelleri Ve Erkek Taki

Kral Zincir Erkek Celik Kolye Modeli Toptan Unisex Celik Kolye