Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Nazar Boncuklu Kolye Ve Bileklik Erergumus Com

Nazar boncuklu altin kolye.


Nazar boncuklu kolye modelleri. Kalpli nazar altin bileklik 967 tl 1289 tl. Nazar boncuklu kolye modelleri ve fiyatlari. Nazar boncuklu gumus.

Nazar boncuklu kolye modellerimiz tasarimin ve el isciliginin zirvesinde. Nazar boncugu magazasi sizler icin birbirinden guzel altin nazar boncugu kolye ve kolye ucundan olusan bir koleksiyon hazirladi. 14 ayar nazar boncuklu dorika kolye 111100 86000 2019 yili nazar boncuklu kolye modelleri ve fiyatlari bilgisini bu kategoride bulabilirsiniz.

Tarih boyunca kadinlarin gozdesi haline gelmis kolyeler gunumuzde altin gumus ve degerli taslarla suslenmektedir. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Orjinal 925 ayar gumus ve garantilidir.

Nazar boncuklu lale altin kolye 1049 tl. Nazar boncuklu kolye gittigidiyorda. Sosyete gozu altin bileklik 727 tl 909 tl.

Nazar boncuklu taki modelleri. Nazar boncuklu kolyeler goldstore tasarimlari ile yeniden yorumlanarak tum ayrintilari ile nadide modeller haline getirilmektedir. Nazar boncuklu kolye modelleri nazar boncuklu kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Nazar boncugunu en zarif haliyle boyunlarla bulusturan nazar boncuklu kolye modelleri her yas grubundan talep goruyor. Hem nazar degmesin hem goruntude sikligin zirvesinde olsun. Birbirinden farkli detaylar ve ince el isciligiyle tasarlanan altin nazar kolye modelleri myra goldun seckin modelleri arasinda yerini aliyor.

100 guvenli bir sekilde begendiginiz nazar boncuklu kolye seti modelini sigortali ve ucretsiz kargo imkani ile hemen siparis verebilirsiniz. Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor. Nazar boncugu kolye modelleri ve fatma ana gumus nazar boncuklu kolye cesitleri.

En guzel kolye ucu altin olandir diyorsaniz sevdiklerinize gonul rahatligi ile hediye edebileceginiz nazar boncugu kolye modelleri burada.

2019 Kolye Modelleri Gold Nazar Boncuklu Gold Tasli Zincirli

Uc Isimli Nazar Boncuklu Kolye Hediyemen Com

14 Ayar Altin Nazar Boncuklu Kolye Penta Silver

Nazar Boncuklu Zincir Altin Kolye 14 Ayar Modelleri Ve Fiyat Listesi

Altin Nazar Boncuklu Kolye 0016741100050 Altinbas

14 Ayar Altin Nazar Boncuklu Kolye Modeli N11 Com

Nazar Boncuklu Kolye Gumus Salkim Nazar Boncuklu Kolyeler