Osmanli tugrasi kolye. Altin osmanli tugrasi kolye fiyatlari.

Isimli Kisiye Ozel Cift Kalp Sonsuzluk Altin Kaplama Gumus Kolye

925 ayar gumus kullanilarak imal edilmistir.


Altin kaplama gumus kolye. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Altin kaplama zincir gumus kolye modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde. Osmanli tugrasi kolye fiyatlari genellikle 22 ayar altin olarak ortalama 2000tl ile 4000 tl arasinda agirligina gore degismektedir.

En cok tercih edilen osmanli tugrasi kolye modelleri gumus uzerine de ince ve sade bir iscilikle yapilmaktadir. Incelediginiz tek sira altin kaplama gumus kisnis kolye tamamen el isciligi ile size ozel uretilecektir. 925 ayar gumus kullanilarak imal edilmistir.

Artuklu telkari de guvenli ve kolay alisveris imkani ile gumus isleme ve altin kaplama gumus cesitleri bulunmaktadir. Incelediginiz altin kaplama gumus kostek kolye tamamen el isciligi ile size ozel uretilecektir. Kolye modelleri bayanlara ozel altin ve gumus kolye cesitleri bedava kargo ve 9 taksit firsatlari uygun kolye fiyatlari ile takidasanatta.

Altin kaplama kolye gittigidiyorda. Altin kaplama taki altin kaplama kolye imitasyon bilezik adana burma bilezik altin gibi takilar ve bir cok urunde kapida odeme avantajiyla. 22 ayar altin kaplama.

925 ayar gumus kolye uzunluk 45cm astar gumusten lazer ile kesilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistirgumus uzerine yapilan altin veya rodyum kaplama uzerine ekstra olarak koruyucu kaplama da yapilmistirkolyeye istediginiz iki harf ve kalbin uzerine de istenilen bir yazi yazilarak hazirlanmaktadir. Altin kaplama kolye modelleri altin kaplama kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Altin kaplama gumus kolye modelleri altin kaplama gumus kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Sadece sana ozel kolye modelleri istedigin tas ve materyal secimi ile senin. Artuklu telkari de guvenli ve kolay alisveris imkani ile gumus isleme ve altin kaplama gumus cesitleri bulunmaktadir.

Altin kaplama gumus kolye gittigidiyorda.

Trabzon Hasiri Altin Kaplama Gumus Kolye Lrtuklu Telkari

Amelya Gold Allah Lafzi Altin Kaplama Gumus Kolye Fiyati

Isimli Yonca Yapragi Aile Kolyesi Altin Kaplama Gumus Kolye N11 Com

Rose Altin Kaplama 925 Ayar Gumus Kolye Taki Atolyesi

Dort Isimli Kisiye Ozel Tek Tas Altin Kaplama Gumus Kolye

Gumus 925 Ayar Zirkon Tasli Suyolu Kolye Altin Kaplama Gumus

925 Ayar Zumrut Ve Zirkon Tasli Osmanli Tugrali Altin Kaplama