Otantik bir tarza sahipsen koyu renkli taslarla suslenen kolye modelleri senin icin ideal olabilecekken daha sik bir gorunum icin gumus ya da altin tasarimli kolye modellerini de tercih edebilirsin. Erkek altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde.

Altin Erkek Bileklik Kelepce 14 Ayar Modelleri Ve Fiyatlari

Cerezler hakkinda detayli bilgi almak icin cerez aydinlatma metnini incelemenizi rica ederiz.


Beyaz altin kolye erkek. 535 kaplan gozu tasli gumus tespih. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Beyaz altin beyaz altin.

Sitemizdeki altin kolye modelleri genelde fotograflarinda gordugunuz altin zincirleriyle beraber gonderilmekte olup. Yuzuk kolye bileklik aksesuar. 2019 yilinda da diger yillarda oldugu gibi erkek taki ve aksesuarlarinda iddaliyizbirbirinden guzel ve sik tasarimlarla altin erkek bileklikleri altin erkek yuzukleri altin erkek kelepceleri celikli altin bileklikler sizleri uygun ve ucuz fiyat avantajlari ile sizleri bekliyor.

Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla. Sari altin aslan figurlu erkek kolye. Populer figurlerin eslik ettigi bu modeller cok daha dinamik bir durus sergiliyor.

Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor. Erkek kolye modelleri icerisinde secim yaparken tarzina uygun bir tasarim olmasina da ozen gostermelisin. Modern dunyada bakimli ve sik gorunmek bir gereklilik haline donusmus durumda oldugu icin goz alici bir goruntuye sahip olan altin kolyeler erkeklerin en fazla ragbet ettigi aksesuarlar arasinda yer aliyor.

Sitemizin islemesini saglamak icin teknik cerezler kullanilmaktadir. Alfabetik a z alfabetik z a gumus erkek bilekligi. Bu kategoriler zincirini degistirmek isteyen musterilerimiz icin farkli altin zincir cesitlerini bulabilecekleri sayfalari icermektedir.

Karizmatik gorunumu ile girdiginiz her ortamda dikkat cekmenizi saglayacak olan tasarimlari kombin sekilde de kullanabilirsiniz. Siparisiniz ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda. Erkek altin bileklik modelleri uzerinde cesitli figurlerin bulundugu tasarim seceneklerini de mutlaka inceleyin.

En guzel erkek aksesuar modelleri uygun fiyatlarla guvenilir alisverisin adresi altinbasta. Erkek altin kolye dis gorunusune ozen gosteren erkekler tarafindan tercih ediliyor.

Pirlanta Modeli Ince Beyaz Altin Bileklik 14 Ayar Modelleri Ve

10k Beyaz Altin Capraz Elmas Kolye Kolye Capraz Taki Kadin Erkek

Beyaz Zirkon Tasli Beyaz Altin Rengi Kaplamali Kutup Yildizi Kolye

Altin Erkek Kalkan Kolye 0018746900015 Altinbas

Figaro 2 Renk Sari Beyaz Erkek Celik Kolye Zincir

Allah Yazili Beyaz Altin Kolye Altin Sepeti

Anora Simsek Kolye 14 Ayar Beyaz Altin Kolye 40 Cm Gumus Rolo