Canakkale belediyesi il ve ilcelerinde bulunan misafirhaneler ogretmenevi konukevi ve polis evleri ile ilgili konaklama adres ve telefon iletisim bilgileri asagida yer almaktadir. Sabah saat0700 de.

Canakkale Polisevi Kemalpasa Mahallesi Canakkale Canakkale

Turkiye deki butun polis evi tesislerine buradan ulasabilirsiniz.


Canakkale polis evi konaklama. Polis evleri hakkinda ki goruslerinizi ilgili kurumun sayfasinda en alt kismina yorum birakabilirsiniz. Canakkale merkezde gestas feribot iskelesinin hemen yaninda yer alan canakkale polis evi truva ati heykeline ve halk bahcesine 2 dakikalik yurume mesafesindedirgelibolu polis evi olarak da anilan tesiste konaklama hizmetinin yani sira halka acik restoran hizmetiyle de one cikan tesis denize sifir konumu ve essiz canakkale bogazi manzarasinin yani sira kahvaltisi. Kayserili ahmet pasa caddesi.

Odalarimizin hepsinde 24 saat sicak su kablosuz internet merkezi yayin sistemli televizyon buzdolabi ve klima bulunmaktadir. Iskele polis evi canakkale polis deniz evi sosyal tesisleri canakkale polis evi canakkale polis evi dugun salonu canakkale. Yunus turkdonmez haziran 21 2014.

Canakkale polis evi tesisin en ust katinda essiz bogaz manzarasiyla 70 kisilik restoran mevcuttur. Tahir namli sizin icin oteller konaklama kategorisinde canakkale polisevi basligiyla harika bir yazi yazdi. Izmir konak polisevi 2020 oda fiyatlari polis kampi telefon adres ulasim ve iletisim bilgileri ile konaklama salon restoran otel ve diger hizmet uniteleri hakkinda guncel bilgiler.

Sivil vatandaslara acikmi ve yarim pansiyon ve konaklama fiyatlari ne kadar. Hemen okuyabilir ve yorumlarinizi paylasabilirsiniz. Canakkale polis evi otel bolumunu 19 oda ve 37 yatak sayisina sahiptir.

Sectiginiz ildeki bulunan polis evi fiyatlarini tesis fotogtraflarini hizmetlerini adres ve telefonlarini icerir.

Ezine Ogretmenevi 2020 Fiyatlari Telefon Ve Adres Bilgileri

Canakkale Polisevi Neredekal Com

Canakkale Polisevi

Canakkale Polisevi Kemalpasa Mahallesi Canakkale Canakkale

Gelibolu Ogretmen Evi Otel

Polisevi 2020 Fiyatlari Telefon Ve Adres Bilgileri

Canakkale Polisevi Sosyal Tesisler Canakkale