Gercek inci kolye genelde iliman iklimlerde yasayan midyelereden toplanir bu midyelerden toplanan inciler ipe dizilerek kolye haline getirilir bu degerli tas dogurganligi ve anne sutunu arttirir guc huzur ve calisma azmi verir insanlara yakinlik kurmaya yardimci olur. Tel kivirma ya da tel sarma olarak adlandirilan bu bakir teli dogal tas uzerine burgulu bir sekilde dolayarak hazirlanan kolye modeli umarim denemek isteyenlere ilham verir.

Dogal Tas Kolye Dogal Tas Kolye Modelleri

Tarzinizi en dogru sekilde yansitabileceginiz farkli renk ve ozelliklere sahip dogal tas kolye cesitleri atelier petites pierresin ozel tasarimlari ile sizlerle bulusuyor.


Dogal tas kolye yapimi. Tel kivirma dogal tasli kolye yapimi. Tel kivirma dogal tasli kolye yapimi kaynak. Dogal tasli kolye yapimi hadi bu sefer sitede olan taki tasarimlarindan biraz farkli bir model yapalim.

Yapimi kolay olan bu kolyelerle ya. Ozellikle son yillarda buyuk bir trend haline gelen dogal taslara ilgi duyuyorsaniz dogru yerdesiniz. Dunyaca unlu yildizlarin tercihi olan choker kolyeleri siz de yapabilirsiniz.

Dogal taslarla calisalim isterseniz resimdeki gibi turkuaz renginde benim en sevdigim renklerd. Dogal tasin enerjisi ile trendi birlestirin.

Stoneage Jewellery Ceyt Dogal Tas El Yapimi Bayan Kolye Fiyati

Nazo Firkete Kullanarak Dogal Tasli Kolye Calismalari

Fiworks On Instagram Turkuaz Kolye Kucuk Dogal Tas Kolye

Cin Tarzi El Yapimi Gumus Dogal Tas Kolye Erik 925 Saf Gumus Kolye

7 Dogal Tas Cakra Antik Bakir El Yapimi Bonsai Hayat Agaci Kolye

Moda Sus Kadinlar Klasik Zarif Beyaz Dogal Tas Cift El Yapimi

Dogal Tas Kolye El Yapimi Minarel Tas