Kiralik daire arayisi olanlar bu temel ozelliklere uygun daireyi kiralamak istiyor. Kastamonuda kiralik daire arayanlar icin proje rehberi.

Sehr I Sahane Kastamonu Konut Projesi Ve Fiyatlari

Kastamonu merkez satilik daire ilanlari ve fiyatlari hurriyet emlakta.


Kastamonu da daire fiyatlari. Hurriyet emlak size kastamonu ilinde aradiginiz daire ilan seceneklerini sunar. Kastamonu kiralik mustakil ev. Kastamonu sahibinden daire fiyatlari ve ozellikleri arasinda karsilastirma yapabilir yuzbinlerce kastamonu daire ilani arasindan size en uygun sahibinden daire ilanini bulabilirsiniz.

Emlak ofisinden veya sahibinden aktif ve guncel 138 adet kastamonu satilik daire sahibinden fiyatlari ve ilanlari bulunmaktadir. Kastamonu satilik mustakil ev. Kastamonu satilik daire ilanlari ve fiyatlari hurriyet emlakta.

Lokasyon fiyat ulasim daire tipi ve bina yasi gibi ozellikler yer aliyor. 2020 bugun kastamonu satilik daire sahibinden fiyatlari ve ilanlari ni en iyi fiyata bulmak icin tiklayin. Satilik daire seceneklerini filtreleyip size en uygun evleri siralayip inceleyebilirsiniz.

Kastamonu sehrinde satilik daire fiyatlari kastamonu merkez bolgesinde 198120 tlden baslayarak kastamonu merkez taraflarinda 198120 tlye kadar yukselmektedir. Standart bir 31 dairenin kastamonu geneli ortalama fiyati 204079 tl iken 11lik evlerde ve studyolarda 199420 tlye kadar inebilir. Kastamonu konumunda hayalindeki satilik daire burada.

11 21 31 genis cepheli ve merkezi daireler icin tiklayin. Sahibinden ya da emlak ofisinden dubleks 21 31 ev konut daire secenekleri emlakjette. Kastamonuda kiralik daire arayanlar icin en onemli hususlar arasinda.

Diger ilan seceneklerini incelemek isterseniz bu sayfalari gezebilirsiniz. 11 21 31 genis cepheli ve merkezi daireler icin tiklayin.

Sahibinden Kastamonu Cide De Bir Daire Fiyatina Iki Daire In Cide

Kastamonu Pinarbasi Kiralik Daire Fiyatlari Ve Kiralik Ev Ilanlari

Sahibinden 3 1 170 M Satilik Daire 345 000 Tl Ye Sahibinden Com

Kastamonu Atilim Insaat On Twitter Artis Yok Fiyatlar 2017

Saraclar Mah Kalekent Te Satilik Daire Kastamonu Hakan Emlak

Yilmaksan Insaat Cide Satilik Daireler Kastamonu Sahil Esnaflari

Evden Haberler Emlak Haberleri