Kolye uzerinde 4 adet ceyrek altin 1 adet yarim altin bulunmaktadir. Dogu medeniyetine sahip olan bircok kulturde ve millette gorulen kutlamalarda altin kullanmak altin takmak altinla odullendirmek gibi daha pek cok davranis ulkemizde gorulen ve halen yasatilan bir adettir.

Ata 5 Li Besi Bir Yerde Cumhuriyet Altini Fiyati

14 ayar altin kolye kategorisindeki birbirinden guzel urunlerden besi bir yerde tasli kolye urunune nusret taki avantajlariyla sahip olun.


Besi bir yerde altin kolye modelleri. Orgu ip uzerindeki sari renkli bolumler altin degildir. Deri ip hediye olarak gonderilmektedir. 22 ayar resat besibiryerde altin besibiryerde resat besli resat 5li ve resat besibiryerde olarak bilinen bu altini yatirim amacli kullanabilirsiniz.

Resat 5li ve resat besibiryerde olarak bilinen bu altini yatirim amacli kullanabilirsiniz. Paket icerigi fotografta gorunen icerigin kendisidir. Fiyatlar sadece cerceve fiyatidir.

5 i 1 yerde kolye modelleri. Isteginize gore cercevenin icerisine uygun altini ucreti mukabilinde ekleyebiliriz. Resat 5i bir yerde 22 ayar olup fiyonkta 22 ayardir.

Altin fiyatlarina gore duzenli olarak guncellenmektedir kolye garantili olup orjinal ayar damgalidir. Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle. 14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris.

22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor. Altin kolye modelleri ve fiyat bilgisi icin hemen tiklayin. Urunumuz 22 ayar altindan uretilmistir.

Besi bir yerde altin kolye. Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. Altin besi bir yerde fiyati fiyat avantajini yakala.

Resat 3605 gram fiyonkta 045 gram gelmektedir. Altin zincirli olarakta siparis verebilirsiniz. Ceyrek altin yarim altin ziynet altin cumhuriyet altini resat altin 25luk gremse ve besibiryerde ata 5li resat 5li altinlari icin kullanilan cerceve modelleri.

Altin kolye modelleri ve fiyat bilgisi icin hemen tiklayin. Altin besi bir yerde fiyati fiyatlari ve ozelliklerini karsilastir kategori marka ayristirmasi ile en uygun. 5i bir yerde altin kolye 5i bir yerde altin kolye fiyatlari 17 urun gosteriliyor.

Besi bir yerde kolye modelleri 22 ayar altindan imal edilmistir. Altin kolye modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta.

Images About Urfaakitmasi Tag On Instagram

Altin Besibiryerde Modeli Marifetim Blogcu Com

Tugrali Kolye Modeli Altin Kaplamali Simdi Perimodacom Da

Bilezik Modelleri 4 Sosyo Fotograflari Haber365 Haber365

22 Ayar Tugrali Kolye Atasay

14 Ayar Tassiz 2 5 Lik Veya 5 Lik Besibiryerde Icin Cerceve Kolye

U7 Png Jewelry 18k Gold Plated Women Boat Lakatoi Canoe Necklace