Sevgi tip merkezi 2006 yili itibari ile hastane ruhsati ile ruhsatlandirilmis ve sevgi hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Ozel sevgi hastanesi hakkinda.

Tff Ve Maskf Den Gozde Kisla Hastanesi Ne Ziyaret Haberler

0 422 325 34 38 e mail.


Malatya sevgi hastanesi doktorlary. 1998de halkimizin en iyi saglik hizmetine layik oldugu bilinci ile kosulsuz hasta memnuniyeti felsefesi guderek ve ilimizdeki ilk tip merkezi olarak hizmetlerine baslamistir. Malatya hayat saglik hizmetleri asnin ilk saglik projesi olan ozel sevgi hastanesi 1997 yili sonunda kurulmustur. Sevgi hastanesi ayrintili hastane bilgileri 1997 yili sonunda kurulan malatya hayat saglik hizmetleri as nin ilk saglik projesi kisla caddesindeki tip merkezi olarak hizmete baslayan sevgi hastanesidir.

Ozel sevgi hastanesinde by pass ameliyatiyla bes damari birden degistirildi bigadicin babakoy koyunde yasayan 45 yasindaki cengiz tok aniden yasadigi sirt ve gogus agrisi sikayeti nedeniyle 112 acil servis tarafindan ozel sevgi hasta add. Ozel egm malatya hayat hastanesi ozel egm hayat hastanesi 2006 yilinda hizmet vermeye baslamis olup hastanemiz elit hastaneler gurubu kurulusudur. Malatya hayat saglik hizmetleri asnin ilk saglik projesi olan ozel sevgi hastanesi 1997 yili sonunda kurulmustur.

Ozel sevgi hastanesi hakkinda. Calisma saatlerimiz yogun bakim ziyaret saatleri anlasmali oldugumuz kurumlar cocuk ve ergen icin kronik hastaliklarda fiziksel aktivite rehberi. Ozel sevgi hastanesinde by pass ameliyatiyla bes damari birden degistirildi bigadicin babakoy koyunde yasayan 45 yasindaki cengiz tok aniden yasadigi sirt ve gogus agrisi sikayeti nedeniyle 112 acil servis tarafindan ozel sevgi hasta add.

444 56 34 fax. 1998de halkimizin en iyi saglik hizmetine layik oldugu bilinci ile kosulsuz hasta memnuniyeti felsefesi guderek ve ilimizdeki ilk tip merkezi olarak hizmetlerine baslamistir. Ozel sevgi hastanesi ozel sevgi hastanesi internet sitesi merkez malatya 0422 325 55 5.

Ozalper mahturgut ozal bulvari no4 44330 malatya tel. Ozel sevgi hastanesinde by pass ameliyatiyla bes damari birden degistirildi bigadicin babakoy koyunde yasayan 45 yasindaki cengiz tok aniden yasadigi sirt ve gogus agrisi sikayeti nedeniyle 112 acil servis tarafindan ozel sevgi hasta add.

Hekimler Ozel Mujde Hastanesi

Gozde Hastanesi Haberleri Son Dakika Guncel Gozde Hastanesi

Gozde Kisla Hastanesi

Tum Hekimlerimiz Hayat Hastanesi

Hastanemiz Bunyesinde Gorev Yapan Ozel Mujde Hastanesi

Ozel Sevgi Hastanesi Malatya Sevgi Hastanesi

Sevgi Hastanesi Anasayfa