Gumus ve altin yonca kolye fiyatlari modeller arasi degisiklik gosterirken bircok secenek arasindan seciminizi yapabilmeniz adina sayfamizda listelenmistir. Gelin pirlanta 14 ayar altin turkuaz tasli 4 yaprakli yonca sans kolye ile kadinlara buyuleyici bir zarafet kazandiriyor.

Siparis Muhtesem Masali Basit Dort Yaprakli Yonca Sekli Kadinlar

4 yaprakli yonca kolye zevk ve imkanlariniz dogrultusunda farklilasan govdesinde tasidigi iyi dilekler ile sayfamizda sizi bekliyor.


4 yaprakli yonca kolye altin. 106000 tl 85500 tl. 4 yaprakli yonca kolye modelleri 4 yaprakli yonca kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Sans umut ask ve inanc anlamlarini tasir.

4 yaprakli yonca yonca tokbas turlu cesit kurumsalda yurticinde ve yurtdisinda cok cesit milletten insanla calismisligi var. Ozel bir darbe almadan kendi yuku ile kesinlikle kopma ihtimali yoktur. Incelediginiz yonca desenli kolye ve zinciri 14 yar altindan uretilmistir.

Yonca yapraklari uzerine isimlerin yazilabildigi altin isim kolye sira disi tasarimi ile dikkatleri cekiyor. 4 yaprakli yonca sembolu sansi temsil eder. Siklik kadinlar icin vazgecilmez bir detaydir.

Yonca altin kolye as201kl altinsepeti altinsepeti. 4 yaprakli yonca kolye gumus 4 yaprakli yonca kolye fiyatlari 4 yaprakli yonca kolye modelleri 4 yaprakli yonca kolyesi gumus gumus 4 yaprakli yonca kolye en uygun fiyatli takilar altin sepetinde. 4 yaprakli yonca altin isimli kolye.

Zincir standart kolye cinciri olup uzunlugu 40 45cm uzunlugundadir. 4 yaprakli yonca kolye gittigidiyorda. 4 yaprakli yonca sansi temsil eden en favori semboldur.

Net kuyumcu 14 ayar altin 4 yaprakli yonca kolye netkuyumcuvetekstil. Nazarlikli 4 yaprak yonca altin kolye kl06115. Isimli kolyelerdeki indirimleri kacirma.

Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Askin en degerli mudavimi olmaya aday 14 ayar altin 4 yaprakli kalpli yonca gelin pirlanta kalitesiyle sizi bekliyor.

Kadin Sansli Altin Kabuk Dort Yaprakli Yonca Kolye Kolye Paslanmaz

Altin Dort Yaprakli Yonca Kolye Kristal Rhinestones Kolye

Dort Yaprakli Yonca Kolye Altin

Dort Yaprakli Yonca Altin Bileklik Aypa Mucevher

Dort Yaprakli Altin Yonca Kolye Altin Sepeti

Luxukisskids Sicak Satis Dort Yaprakli Yonca Sansli Kolye Kolye

925 Ayar Altin Kaplama Dort Yaprakli Yonca Taki Kolye Kolye Buy