39486 tl 30799 tl 22. Favori 14 ayar rose altin sahmeran bileklik.

Bilezikhane Trabzon Hasir Boyunluk 5 Sira 39 50 Gram 22 Ayar Fiyati

Hasir altin bilezikler el orgusu gibi durmaktadirlar.


Altin hasir kolye. Bilezikci tugrali 15 sirali trabzon hasir 14 ayar altin set. Hem yatirim hemde takilik olsun diyenler 22 ayari tercih etmektedir. Gosterisli bir stil elde etmek isteyen kadinlarin en ozel tercihleri arasinda bulunan altin zincir kolye modelleri ile sizler de sikliginiza farkli bir boyut kazandirabilirsiniz.

Ucretsiz kargo firsatlari ile elinizin altinda. Sik bakimli ve goz alici bir durus sergileyebilmenizi saglayacak olan altin zincir kolyeler sizleri altinbasta bekliyor. Ucan balonlu kiz 14 ayar altin kolye.

37512 tl 29259 tl 22. Tassiz tugrali trabzon hasir altin dugun seti. Trabzon hasir ureticisinden tamamen el isciligi ile ozel olarak uretilen 1418 ve 22 ayar trabzon hasir kolye modelleri cok uygun fiyatlarla sizlerle bulusuyor.

Trabzon hasir modellerini en uygun fiyatlarla internetin altinsarrafindan guvenle hemen alin. Versage orgulu tassiz altin taki seti. Zincir altin zincir altin zincir modelleri altin zincir modelleri bayan altin zincir cesitleri altin zincir modasi kup altin kup altin zincir altin kolye altin kolye ucu.

Hasir altin bilezikler 8 14 ve 22 ayar uretilmektedir. Hasir altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde.

14 Ayar Hasir Orme Bilezik

Kenar Tasli Hasir Toka Altin Kaplama Gumus Trabzon Hasiri Set

Bilezikhane Trabzon Hasir Dugun Set Tassiz 130 00 Gram 22 Fiyati

14 Ayar Hasir Italyan Set

Yeni Sezon Altin Kaplama Fantazi Tasarim Tasli Hasir Gumus Set Hsr0

Zumrut Tasli Altin Kaplama Trabzon Hasir Set Midyat Gumus Dunyasi

Hasir Zincir Altin Kolye