Ozgun ve yenilikci tasarimlarin isiltisi ile her zaman size eslik edecegi altin urunlerimizi ozel gun gecelerde tercih edebileceginiz gibi dilerseniz gundelik hayatinizda da tercih edebilirsiniz. Bir cok takida oldugu gibi kullanilan madenin gumus veya altin olmasi ayarlarinin 8 ayar ve 14 ayar altindan imal edilmesi altin kolye fiyatlari uzerinde etkili olur.

Altin Ay Yildiz Kolye

Ayyildiz kolye adli 2016 albumu pazartesiden itibaren tum muzik marketlerde.


Ayyildizli altin kolye. Altin yuzuk kolye kupe kelepce bilezik bileklik kupe halhal ve sahmeran modelleri. Gunluk hayattan tutun da ozel gun etkinliklerinize kadar hayatinizin her alaninda kullanabileceginiz kolye bu iki figuru bir arada gormeyi sevenler icin bir hediye alternatifi haline geliyor. Kolye 2019 trend ay yildiz altin kaplama sik 14 subat sevgililer gunu hediye si 100 memnuniyet hediye kutusumagazadan 2 alisverise hediye gonderilecektir ucretsiz kargo 3990 tl.

Ay yildiz kolye kullanilan madenin agirligi ve ayari sebebiyle fiyatlari bakimindan cesitlilik gosterir. 2645 recordsa abone ol httpsgooglgd3uvz ahmet safak ayyildiz kolye official video bu sarkiyi asagidaki linklerden indirebilir ve dinleyebilirsini. Ay ve yildiz detaylari ile bezenmis olan kolye modeli hem kadinlar hem de erkekler icin ideal olacak modellerde uretiliyor.

Trend Taki Ay Yildizli Altin Kolye Fiyati Taksit Secenekleri

Ay Yildiz Tasarim Altin Kaplama Bayan Kolye 119 90 Tl

Mini Ayyildizli Tasli 14 Ayar Altin Kolye Bilezikci Ay Yildiz

Gelin 14 Ayar Altin Sallantili Ay Yildiz Kolye

14 Ayar Altin Ay Yildiz Kolye Gp43220

Tasli Ay Yildiz Kolye

Ay Yildiz Kolye 2019 2020 Modelleri Fiyatlari Gor