Boncuktan kolay bileklik nasil yapilir diye merak edenler yada arayanlar icin iste sizlere boncuktan kolay bileklik yapimi. Ister tek parcasini yapip kolye ucu olarak isterseniz benim yaptigim gibi iki tane yapip birlestirerek icine cevsen koyabilirsiniz malzemeleri.

Boncuklu Dizme Bileklik Yapimi Taki Tasarim Pek Marifetli

Kolye yapimi boncuktan nasil oluyor biraz anlatalim.


Boncuktan kolye yapimi kolay. Kum boncuktan papatya modeli kolye yapilisi duration. Kullanilan malzemelerimiz misina 3 mm capinda bakir renginde ve 5 mm capinda siyah renkli boncuklarimiz. Boncukla kolye yapimi ve onlarca boncuk isi kolye modelleri 10 agustos 2016 nejla gunes orgu aksesuar sus esyalari 2 hazir takilar yerine kendi takisini kendi yapmak isteyenler icin boncuk ve inciyle yapilan kolye modelleri ve boncuk isi kolye yapimi ni resimli tarif olarak yayinliyorum.

Bu yazimizda sizlere boncuklu kolye yapimi konusunu resimli olarak sizlere aktarmaya calistik. Yoksa cok sey kaybedersiniz bakin soyleyeyim tabii ki de cok sey kaybetmezsiniz. 6mm kristal boncuk 110 boncuk.

Kolyeden kullanilan boncuk renkleri birbirine cok guzel uyum saglamis. Tum boncuk kolye tutkunlari burada mi. Yapilisi kolay abiye kolye modeli.

Merhaba taki severler sizlerle bu kez paylasacagim taki modeli gene oldukca sik ve kibar kolay boncuk kolye yapimi modeli umarim begenirsiniz. Eger oyleyse bu yazimizi sonuna kadar okumalisiniz. Boncuktan kolay bileklik nasil yapilir taki yapmaya yeni baslayanlar icin elleri alismasini saglayacak yapilisi oldukca kolay olan bileklik modellerinden bir tanesi.

Bu kolye modelini istediginiz kadar genislikte yapabilirsiniz. Benden genis kolye yapilisi isteyenler. Turkce anlatimli kristal kolye yapimi.

Boncuktan kolay abiye kolye yapilisi duration. 110 kum boncugu naylon ip.

Bayram Harcliklarinizi Harcamadan Evde Yapabileceginiz 11 Minnos

Boncuklu Gundelik Kolye Yapimi Videosu

Boncuklu Kolay Bileklik Yapilisi Youtube

Kolay Ve Kibar Bileklik Yapimi Video Anlatimli Taki Tasarimlari

Boncuktan Kolay Ve Sik Bileklik Yapimi Videolu Taki Tasarimlari

Inci Boncuklu Kolay Bileklik Yapilisi Ister Kolye Isterseniz

Boncuktan Kolye Yapimi Taki Tasarim Pek Marifetli