4945 tl 3956 tl 20. Fotograf cercevesi gibi size yonelik cok cesitli bos cerceve modelleri secenekleri bulunmaktadir.

Siparis 25mm Dia Preslenmis Cicek Ac Geri Cerceve Kolye Ayari

Plastik bos cerceve modelleri arasindan ve ayrica ev dekorasyon bos cerceve modelleri arasindan secim yapabilirsiniz.


Bos kolye cercevesi. Tugrali ceyrekli kolye. Tektas renkli tas kolye. Sonsuzluk dini kolyeler.

Ahsap atli karinca kapi susu cercevesi bos mavi isim hediyeli 7200 tl. Ahsap filli kapi susu cercevesi bos pembe isim hediyeli. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor.

Bilezikci tam altin cerceveli tassiz 14 ayar kolye. Altin cerceve kolye modelleri altin cerceve kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Urun ve tedarikciler hakkinda.

22 ayar altin cerceve kolye 8745 tl goz alici 22 ayar altin cerceve kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle. Bilezikci damla cerceveli cicek 14 ayar altin kolye. 4886 tl 3909 tl 20.

Kozmetik kisisel bakim kategorisi. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Altinin isilti ve asaletinin en net sekilde hissedildigi tasarimlar sari altinin yogun kullanimindan dogan buyuleyici guzellikteki altinbas 22 ayar altin cerceve kolyelerde bulusuyor.

Altin cerceve kolye gittigidiyorda. Lale yarim altin cercevesi 14 ayar kolye. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Bos olabildigi gibi icinde fotografi ile gelen fotograf cerceveleri ile duvarlarinizi yeniden dizayn etmek cok kolay. Etamin kolye aparatlari bijuteri set modelleri en uygun fiyatlari bijuteri takilar kategorisinde. Zincir cok figurlu kolye.

Bilezikci tasli yarim altin cerceveli 14 ayar kolye. Kelebek yusufcuk kolye. 3427 tl 2742 tl 20.

Eger duvariniz icin guzel bir dekorasyon fikri ariyorsaniz tum cerceveleri ayni boyutta almak yerine farkli boyutlarda tercih ederek duvarlarinizda ozgun bir tasarim olusturabilirsiniz. Kolye bilezik bileklik yuzuk kolye ucu madalyon kupe tumunu gor. 27 bos cerceve modelleri tedarikcisi bulunmaktadir ve.

Damla ceyrek altin cercevesi zincirli kolye.

Metal Cerceve Acik Cerceve Ayari Uv Recine Taki Yapimi Icin Bos

20 Adet Toptan Gercek Altin Kaplama Kolye Bos Taki Ile Ic 20 25

10 Adet Recine Metal Ici Bos Cerceve Acik Bankasi Ayari Bos Kolye

10 Adet Grup Paslanmaz Celik Kolye Cabochon Ayari Icin Tutam

10 Adet Antik Gumus 40mm Yuvarlak Kolye Tepsiler Bos Cerceve

5 Pcs Diy Fotograf Bos Cerceveleri Kolye Acik Cerceveler Ayari Uv

10 Pc Kare 20mm Gumus Renk Kaplama Cabochon Bankasi Bos Ayar