Dogum icin bebek temali mezuniyette ise okul temali kartlar one cikar. Erkek kolye modelleri erkek kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

925 Ayar Gumus Erkek Kolye Tesbihevim

Otantik bir tarza sahipsen koyu renkli taslarla suslenen kolye modelleri senin icin ideal olabilecekken daha sik bir gorunum icin gumus ya da altin tasarimli kolye modellerini de tercih edebilirsin.


Erkek icin gumuth kolye. Ayrica bu gumus kolyeleri farkli zincir uzunluklari ile siparis verebilirsiniz. Gent jasper tasli erkek bileklik 140 kadim koleksiyonu erkek gumus yuzuk 399 kadim koleksiyonu erkek gumus kolye. Solfera asker kunye tipi greek desen siyah celik erkek kolye q0146 3.

Erkek kolye tasarimlarinda da bu onemini koruyan gumus tasarimcilar tarafindan oldukca sik tercih ediliyor. Gumus ya da altin renkteki detaylari zincir deri ya da boncuktan olusan materyalleriyle erkek kolye gomlekle birlikte tercih edilerek farkli bir tarz olusturabilir. Stylesteel erkek celik kolye 239 so chic.

Erkek kolye modelleri. Erkek kolyelerinde en sik rastlanan figurler arasinda melek kanadi ay yildiz yildiz silah ok ve bicak yer aliyor. Siparisiniz ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Cerezler hakkinda detayli bilgi almak icin cerez aydinlatma metnini incelemenizi rica ederiz. Erkek altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde.

Sitemizin islemesini saglamak icin teknik cerezler kullanilmaktadir. En guzel erkek aksesuar modelleri uygun fiyatlarla guvenilir alisverisin adresi altinbasta. Erkek modasinin tamamlayici aksesuari gumus kolyeler cok sayida model secenegi ile ani yuzukte sizi bekliyor.

Erkek aksesuar konusunda son yillarda modasi daha da artan kolye bileklik ve yuzukler trendyol farkiyla sizleri bekliyor. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak icin e bultenimize kayit olun. Ozel tasarim erkek kolye modelleri tyran kuskusuz adindan en cok kendine has tasarimlariyla soz ettiriyor.

Erkek kolye modelleri arasinda siz de mutlaka kendinize uygun bir kolye begeneceksiniz. 6499 tl 6299 tl. Diger yandan dogum gunlerinde de klasik hediyelerin yani sira sus aksesuarli tebrik ve posta kartlari da alternatif ve sik bir hediye olarak dusunulebilir.

Erkek kolye cesitlerinde kullanilan malzemelerin basinda celik gumus ve deri geliyor. Erkek kolye modelleri icerisinde secim yaparken tarzina uygun bir tasarim olmasina da ozen gostermelisin. Erkekler icin tasarlanmis kolye modellerinde modern ve sik tasarimlar goze carpiyor.

Silah Motifli Erkek Gumus Kolye My01043 Mygumus Com

Erkek Kolye Populer Gumus Erkek Kolye Modelleri Aniyuzuk Te

Smc008 925 Gumus Erkek Kup Zincir Kolye

V Ya S925 Erkek Zincirleri 925 Ayar Gumus Kolye Erkekler Ejderha

Kadim Koleksiyonu Erkek Gumus Kolye So Chic Tum Urunler So Chic

Gumus Erkek Kolye

925 Ayar Gumus Yilan Erkek Kolye 154 84 Tl